2020. Április 2., Csütörtök

Útvonal: Szabadidő Technika / Tudomány Minik Világtalálkozója Balatonfüreden

Minik Világtalálkozója Balatonfüreden

MiniIdén május 24-28. között hazánkba tartják a Minik Világtalálkozóját. Az első világtalálkozót 1978-ban rendezték meg, németországi Moersben. A rendezvény rövid időn belül igen népszerű lett,- az érdeklődés az ország határain túl is kiterjedt. Ennek eredményeként az országok klubjai vállalták, hogy minden évben megrendezik a Minik találkozóját.

Kelet-Európában, azon belül Magyarországon ez lesz az első Mini Világtalálkozó. Az előzetes regisztráció alapján a rendezők Európa összes országából 1500-2000 kis autót várnak,- a rendezvényen Mini tulajdonosok vehetnek részt. A találkozó zártkörű lesz, de aki az interneten regisztrál és megvásárolja a belépőjegyet, az május 26-án test közelből tekintheti meg a legsportosabb kisautókat.

Azok, akik bővebb információt szeretnének kapni, azok mindenkép keressék fel a www.miniclub.hu honlapot.

Címkék: autó | Mini | világtalálkozó

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>