2019. Február 17., Vasárnap

Útvonal: Szabadidő Technika / Tudomány A Facebook népszerűbb a pornónál, - de mi a titka?

A Facebook népszerűbb a pornónál, - de mi a titka?

FacebookA britek felmérést végeztek, az internetezők között, hogy mennyire népszerű az oldal. A felmérésnek az eredménye az lett, hogy a Facebook oldala sokkal népszerűbb a pornográf oldalaknál. A statisztika szerint a webforgalom 12, 46 százaléka irányult a Facebookr (KB. 2, 4 milliárd oldalletöltés történt).

Ezzel szemben azok az oldalak, melyekben pornó is szerepelt, mindösszesen 12, 18 százaléka volt aokanak az internetezőknek, aki ellátogattak oda.

Régebben ezeket, az oldalakat sokkal többen keresték fel, mint a Facebookot. De miben rejlik az oldal sikere? Az állandó megújulás, az új játékok elterjedése, mind-mind elősegíti a látogató „függőségét”, beszippantását. Eleinte sokan csak barátokat szereztek, majd az általuk érdekes oldalakat elkezdték „lájkolni”. Amióta elindították a Facebook oldalt, azóta Magyarországon már több mint 1, 7 millióan csatlakoztak.

Az oldal a világon összesen 500 millió felhasználót tudhat magáévá. Az igazi siker abban rejlik, hogy a felhasználók alakítják az oldalt, írják ki a híreket, ingyen fordítanak, és így a világ minden tájáról friss tájékoztatásokat adnak. Különböző játékokat, tartalmkat találnak ki, vagyis személyre szabják az oldalt, és eddig ez még senkinek sem sikerült.

Talán ez a magyarázata a Facebook sikerének: ők nem az igényeket elégítik ki, hanem elébe mennek azoknak, és amit még nagyon fontosnak tartanak, hogy megbecsülik, és komolyan veszik a Facebook felhasználóit. Az oldal ilyen nagyméretű elterjedése, még azokat is meglepte, akik a készítésben részt vettek, - de egy biztos a világot mindenképen sikerült ámulatba ejteni.

Címkék: facebook | felmérés | siker | titok

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>