2019. Május 21., Kedd

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Téltemetés Almádiban, mert „szót kér a természet”

Téltemetés Almádiban, mert „szót kér a természet”

TéltemetésÁltalában megoszlanak arról a vélemények, hogy essen-e még a hó, és meddig legyen még itt a tél. Az ember és a természet szeretne már megújulni, tehát túl sokat már nem lehet várni. Az ország minden területén különböző programokkal, zenés mulatságokkal próbálják el űzni a telet, hogy helyébe a tavasz léphessen.

A Balaton melletti településeken is hasonló módon próbálják kicsalogatni az embereket a természetbe, hogy különböző zenés műsorokkal, álarcokkal, forralt borral, és jó hangulattal, kergessék el a telet. Így lesz ez Balatonalmádiban is Február 27-én vasárnap 15. 00 órai kezdettel, a Szent Erzsébeti Ligetben, melyen ott lesz a Kurázsi Táncegyüttes és Szabó Sanci. Tavaly 2010-ben itt volt Schirilla György is, aki a 1, 5 fokos vízben igen jól érezte magát, de vajon idén milyennek találja majd a Balaton vizét?

A rendezők mindenkit sok szeretettel várnak remélve, hogy jó lesz az idő, meleg és jó minőségű lesz a forralt bor és a műsor is érdekes lesz. Kemény és hosszú volt a tél, ezért lassan itt az ideje, hogy szót kérjen a természet, és eljöjjön végre a tavasz. Mindenkit sok szeretettel várnak, és jó szórakozást a mulatsághoz!

Címkék: Balatonalmádi | kultúra | tél | ünnep

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>