2019. Június 27., Csütörtök

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Mikulás ünnepség a Veszprém Arénában

Mikulás ünnepség a Veszprém Arénában

MikulásAz Illatos advent alkalmából december 3-án, szombaton délután három órától várják az érdeklődőket a Veszprém Arénában, ahol Joulupukki is ott lesz. Az 1990-ben alakult Kukkantó Egyesület több mint húsz éve Mikulás napjához kapcsolódva tartja meg születésnapját.

Az elmúlt évek során kinőtték a különböző programhelyszíneket, ezért most idén a Veszprém Arénában várják a gyerekeket, és családokat. A program a veszprémi kórház gyermekosztály látogatásával kezdődik, ahol a kis betegek ajándékot kapnak, majd ezt követően megérkezik a mikulás a sportcsarnokba. Az ünnepségen mintegy kb. kétszáz veszprémi diák lép fel a színpadra, azért hogy produkciójukkal köszöntsék a Mikulást. Eközben az Aréna helyszíne teljesen átalakul kézműves vásárrá, ahol a gyerekek nemcsak ajándékot kapnak, hanem ők maguk is elkészíthetnek különböző ünnepi díszeket. Lesz itt Kukkantó mozi is ahol az érdeklődök, megnézhetik az országban egyedül álló, értékőrző gyermekműsor eredményeit, és a következő évek terveit.

Végül az ünnepség Zsédenyi Adrienn, koncertjével zárul. Azok, akik a programon részt szeretnének venni, - nos, időbe ki kell, hogy érkezzenek, mert az Arénába 3000 látogatót képes befogadni.

Címkék: karácsony | Mikulás | Veszprém

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>