2019. Május 21., Kedd

Útvonal: Szabadidő Mulatságok

Minden

2 hét múlva Sade koncert Budapesten

SadeSade több mint 10 év kihagyás után tért vissza, így nem csupán a tőlük megszokott igényességet kívánták nyújtani, hanem a mai kor elvárásait is szerették volna kielégíteni. A közel 300 négyzetméteres színpad a rejtett emelőkkel, az óriási háttérvetítővel és az intelligens lámpaparkkal együtt az egyik legmodernebb felszerelés, amit jelenleg koncerten használnak. A látványt füstgép és konfetti-ágyú is kiegészíti majd. 
Bővebben...

Alsóörs: Márton napi liba ünnep

AlsóörsAlsóörsön, november 12-én tartják a hagyományos Márton napi ünnepet. A rendezvény 16.00 órakor kezdődik az Alsóőrsi Művelődési Házában. Valamikor régen a Mártonok a nevük napját liba pecsenyével ünnepelték. ·Ez az ünnep legalább olyan nagy eseménynek számított, mint a disznóölés. A fennmaradt írások szerint Márton 317-ben született Savariában az általunk jól ismert Szombathelyen.
Bővebben...

Balesetet szenvedett a Barátok Közt egyik szereplője

Solti ÁdámSolti Ádám az X Faktor tavalyi felfedezettje mostanában nem igazán mondhatja el magáról, hogy szerencsés. A fiú jelenleg a Barátok Közt című sorozat egyik szereplője. A baleset akkor történt, amikor a színészgárdával együtt egy csapatépítő tréningen vett részt.
Bővebben...

Demi Moore beadja a válókeresetet?

Demi MooreDemi Moore eddig próbált szemet hunyni férje hűtlensége fölött, most azonban úgy döntött, szembenéz a valósággal, és különválik Ashton Kuthertől. Pénteken felkereste ügyvédjét, hogy a válásról beszéljenek, egyúttal ismeretlen helyre költözött, hogy elbújjon megalázottsága ténye elől, és nem kíván nyilatkozni az ügyben.
Bővebben...

Gábor Zsazsa elvesztette az eszméletét, ezért újra a korházba került

ZsazsaA 94 éves magyar származású Gábor Zsazsát szombaton délután újra korházba szállították. Az egykori Magyarország szépe állapota egyre súlyosabb lett, felszökött a láza, majd az eszméletét is elvesztette, ezért a Los Angeles-i egyetemi kórházba kellett, hogy szállítsák.
Bővebben...

Oroszlán Szonja nem vár babát!

Oroszlán SzonjaOlyan hírek láttak napvilágot miszerint a Valami Amerika sztárja, Oroszlán Szonja babát vár. Szonja az RTL Klub Fókusz műsorában telefonon cáfolta a hírt.
Bővebben...

Szüreti Szőlőkapkodó

Kós RékaA szeptember 16-tól 18-ig tartó Zalakarosi Szüreti Mulatság keretében 17-én, azaz szombaton rendezik meg a Szüreti Szőlőkapkodó elnevezésű programsorozatot, amely a hagyományos szüreti fesztivál mellett felhőtlen mulatságot és báli hangulatot kínál számos szórakoztató kulturális előadással együtt, mint a Zalakarosi Dalárda, a Kinizsi Táncegyüttes vagy Koós Réka fellépése.
Bővebben...

Tihanyi Szüreti Napok

Tihany szüretÉvtizedes hagyomány, hogy szeptember közepén rendezik Tihanyban a szüreti fesztivált, idén azonban egy kicsit hamarabb, szeptember 10-11-én kerül sor a rendezvényre. A borkóstolók mellett szórakoztató műsorok, többek között Koós János és Dékány Sarolta fellépése, valamint lovasbemutatók, huszártábor és kirakodóvásár várják az érdeklődőket, míg a szüreti felvonulás során, a Lovas Klub részvételével huszárok és csikósok, lovas hintók, rezesbanda és néptáncosok fokozzák a hangulatot, hogy estére minél többeknek legyen kedve táncra perdülni a szüreti bálon.
Bővebben...

Diás-szigeti túra: Matula bácsi nyomában Keszthelyen

Matula bácsiKis-Balatoni programon Fekete István és Matula bácsi nyomában. Diás-szigeti túra Keszthelyen, melynek keretében a résztvevők megnézik Fekete István író emlékszobáját, és a Tüskevár regényből jól ismert Matula bácsi kunyhóját. A csoport autóval a Kutatóháztól indul. A túrára mindenki a saját kocsijával érkezik.
Bővebben...

11. oldal / 33

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>