2020. Április 2., Csütörtök

Útvonal: Szabadidő Mulatságok

Minden

Borhetek - Három hét lazulás a sétányon

Borhetek - Három hét lazulás a sétányonA borvidék legjobb nedűi, harminc fajtából származó, közel háromszáz-féle bor, köztük a sláger rozék, gyöngyöző borok, az elnyűhetetlen rizlingek és a díjnyertes nedűk. Augusztus 6.-28. között Borhetek a Tagore sétányon. Ezúttal is: bor, flört és buli.

Bővebben...

Itt a nyár: a hétvégén mindenki bikinis lányokat nézegetett

Itt a nyár: a hétvégén mindenki bikinis lányokat nézegetettMi sem mutatja jobban, hogy mindenki a nyárra vágyik, minthogy a bikinis lányok népszerűsége a hétvégén minden rekordot megdöntött.

Bővebben...

A közönség is szavazhat a Miss Balaton legszebbjeire

A közönség is szavazhat a Miss Balaton legszebbjeireBalatonfüreden tartották a Miss Balaton by Cosmopolitan legszebb 100 versenyzőjének válogatóját. A bikiniben vonuló lányokat a verseny tanácsadói,

Bővebben...

Füredi strandok tavalyi áron - Hétvégén nyitás

Füredi strandok tavalyi áron - Hétvégén nyitás A nyárias idő miatt a tervezettnél korábban, már a hétvégén hivatalosan megnyitnak a füredi strandok, addig is díjmentesen látogatható az Esterházy és a Kisfaludy. A Balaton már 18 fokos, egyre többen napoznak a strandokon, páran a vízbe is bemerészkednek.

Bővebben...

Így óvja bőrét a strandszezon idején

Így óvja bőrét a strandszezon idejénNyáron mindenki szívesen tölti az idejét a vízparton, legyen szó strandolásról, tengerparti nyaralásról vagy éppen egy balatoni csobbanásról.

Bővebben...

Borsodi Beach Club – ismét a nyár buliközpontja

Borsodi Beach Club – ismét a nyár buliközpontjaBalaton fővárosát a nyári partyözön központjává varázsolja idén is az ország legnagyobb fehérhomokos bulistrandja, a Borsodi Beach Club, Siófokon. Július elejétől az új SkyBar Sun Terace partykkal fűszerezi a nyaralást,

Bővebben...

Elindult a Miss Balaton szépségverseny

Elindult a Miss Balaton szépségverseny Idén nyáron Balatonfüred a szépség és jótékonyság központjává válik, ugyanis a város ad otthont a Miss Balaton 2014 szépségversenynek. A megmérettetésre jelentkező lányokat három tanácsadó: Epres Panni, Iszak Eszter és Dukai Regina segíti majd a felkészülésben.

Bővebben...

Adventi Vásár Balatonfűzfőn

December 21-n 15 órai kezdettel Balatonfűzfőn, a Közösségi Ház területén megkezdődik az Adventi Program.
Bővebben...

Balatonfűzfő vendége, Esztergályos Cecillia volt..

Esztergályos Cecillia Jászai Mari-díjas, érdemes- és kiváló művésznőt Balatonfűzfő vendégszerepelt. Hívta, és Ő szívesen jött!  Ki ne ismerné, a művésznőt a Família Kft című sorozatból, mint Szép Károlyné Ágicáját.
Bővebben...

1. oldal / 33

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>