2019. Június 27., Csütörtök

Útvonal: Szabadidő Mulatságok 2 hét múlva Sade koncert Budapesten

2 hét múlva Sade koncert Budapesten

SadeSade több mint 10 év kihagyás után tért vissza, így nem csupán a tőlük megszokott igényességet kívánták nyújtani, hanem a mai kor elvárásait is szerették volna kielégíteni. A közel 300 négyzetméteres színpad a rejtett emelőkkel, az óriási háttérvetítővel és az intelligens lámpaparkkal együtt az egyik legmodernebb felszerelés, amit jelenleg koncerten használnak. A látványt füstgép és konfetti-ágyú is kiegészíti majd. 

A budapesti buli építése hajnalban kezdődik, több mint 100 magyar technikai segítővel, hogy a délutáni próbára és technikai beállásra minden kész legyen. A felszerelést 11 kamion, 6 teherautó és 3 busz szállítja városról városra.

Bár saját szakács is utazik velük a turnén, de a helyi ételek és specialitások is érdeklik őket és nyitottak az új ízekre. Természetesen az egészséges ételek azért túlsúlyban lesznek, hiszen az öltözőbe is friss gyümölcsöt, herba teákat, gyömbért, illetve nyers sárgarépát és zellerszárat kértek a szobahőmérsékletű ásványvíz mellé.
Az öltözőbe kért berendezés nem mondható extrának, hiszen csak dohányzóasztal, kanapék, fotelek, állólámpa illetve az énekesnőnek sminkasztal tükörrel szerepel a listán - de Helen szívesen látja az öltözőben kedvenc virágát, a tubarózsát, ha az helyben beszerezhető.

A banda az emblematikus énekesnőn és a 3 eredeti tagon kívűl 5 zenésszel kiegészítve lép színpadra és több mint 2 órát játszik. 21 dalból álló programjukban az összes nagy slágerük megtalálható, a Kiss Of Life-tól kezdve a Smooth Operator, Jezebel, It’s A Crime, Sweetest Taboo, No Ordinary Love, Cherish The Day és a tavalyi Soldier Of Love is.

Az estét Ross Allen DJ programja nyitja, Sade 8.30 körül lép színpadra.

Kedvcsinálóként a koncerthez:

Címkék: Budapest | koncert | Sade

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>