2020. Február 27., Csütörtök

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Obama nem dohányzik, de ez valószínűleg kevés lesz a választáshoz

Obama nem dohányzik, de ez valószínűleg kevés lesz a választáshoz

ObamaBarack Obama amerikai elnök csatlakozott azoknak a táborához, akik felhagytak káros szenvedélyükkel, a dohányzással. Az elnök felesége Michelle Obama bejelentette, hogy férje végleg abba hagyta a cigarettázást.

A first lady azt is elmondta, hogy a dohányzásról való leszokás valódi küzdelmet jelent, az amúgy is nagy stressz alatt lévő vezetőnek. Elmondása szerint ő sosem erőltette azt, hogy férje abba hagyja a dohányzást, de nem is ő érte tette, inkább a lányai végett döntött úgy, hogy többé nem cigarettázik.

Az elnök kb. egy éve, hogy nem gyújtott rá.  Feleségét idézve "Így van ez egy jó ideje, és nagyon büszke vagyok rá"! Erről a nagy hírről Michelle Obama a Fehér Házban, a Let's Move gyermek-egészségügyi kezdeményezés beindításának első évfordulóján adott díszebéden számolt be az újságíróknak.

Ezt a hírt Robert Gibbs, a Fehér Ház szóvivője is megerősítette, hogy Obamának valóban sikerült haladást elérnie a dohányzásról való leszokásban, és a siker érdekében a nikotinos rágógumi segítségét vette igénybe. Ennek ellenére egy friss felmérés szerint az amerikaiak többsége úgy gondolja, hogy nem választják újra a mostanában egyre jobban teljesítő elnököt, és ennek főleg a gazdasági helyzet az oka.

Címkék: amerika | dohányzás | egészség | obama

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>