2019. Augusztus 23., Péntek

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Miss Balaton a gyerekek kedvence

Miss Balaton a gyerekek kedvence

Miss Balaton a gyerekek kedvencePapp Lilinek teljesen megváltozott az élete, mióta megnyerte a Sió Miss Balaton szépségversenyt. Maradt ugyanaz a kedves, csinos, közvetlen lány, ahogyan az egy igazi királynőhöz illik, viszont rengeteg programja lett, aminek nagy örömmel tesz eleget. Első királynői szerepléseként részt vett a Siófokon megrendezett ötnapos Bor és Kenyér Ünnepén, ahol Dr. Balázs Árpád Úrral, Siófok Város polgármesterével együtt vágták fel a megszentelt ünnepi kenyereket, melyeket Lili is segített kiosztani a vendégek, nézők között. Lili többször nyilatkozta már, hogy legszívesebben magánóvodát nyitna.

 

Elképzelését maximálisan igazolja, hogy mennyire kedvesen, közvetlenül viselkedett a rendezvény gyermeklátogatóival, pont ahogy egy igazi királynőhöz illik! Rengeteg család fotózta Lilit gyermekeikkel, a legkisebbeket a királynő ölében, az érdeklődőbb kislányok a koronát is felpróbálhatták. Lili pedig megígértette velük, hogy cserébe „pár” év múlva ők is indulnak majd a Sió Miss Balaton szépségversenyen.

De ősszel sem tétlenkedik a királynő! Nagyon sok újság- és tévéinterjút adott, hamarosan pedig az egyik főzős tévéműsorban lesz látható. Lili elmondása szerint nem sokat készült a műsorra, és amikor főzőtudományáról kérdeztük, akkor csak annyit mondott, hogy azt az egy ételt, amit majd ott fognak látni a nézők, teljes biztonsággal el tudja készíteni, bármikor! Viszont kedvet kapott, így nem kizárt, hogy kedvesét a jövőben finom vacsorákkal várja majd.

A többi döntős lánnyal részt vettek főtámogatónk, a Sió által támogatott őszi rendezv ényeken és mindenhol nagy sikert arattak kis koktélruhájukban, gyümölcsös kiegészítőkkel.

Lili mégis minden program közül a péntekit várja leginkább. Ugyanis október 17-én, pénteken kapja majd meg vadonatúj Skoda Fabia-ját, ami teljes mértékben a Királynő kívánságai szerinti felszereltséggel és színben kerül majd átadásra. Lili már számolja a napokat az átadásig, hiszen már évek óta van jogosítványa és nagyon szeret is vezetni. Saját autója azo nban még soha nem volt, így nagyon hálás a Sió Miss Balaton szépségversenynek, hogy a korona elnyerésével másik nagy álma is teljesült! „Az elődöntő után néha nézegettem a Skoda Fabia honlapját, hogy vajon milyen színekben kapható, mit választanék, ha sikerülne megnyernem a versenyt? Nekem fontosak egy autóban a „nőies szempontok is” , így nagyon örülök, hogy végül tényleg kiválaszthattam a nekem legjobban tetsző színt, de annak még jobban, hogy ezt a gyönyörű autót ÖRÖKBE kapom!”

Címkék: Miss Balaton

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>