2019. Augusztus 26., Hétfő

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Kökény Attila és Patai Anna barátsága

Kökény Attila és Patai Anna barátsága

Kökény Attila és Patai AnnaA Megasztár ötödik sorozatának két szereplője, a kislány kiesése óta nem igazán találkoztak egymással, csak a koncerteken. Attila a karácsonyt megelőzve ajándékként egy macival lepte meg Annát.  A kislány nagyon örült az ajándéknak, de szemmel láthatóan Attila is boldog volt, hogy örömöt szerzett Annának. Fülig érő szájjal mosolygó kislány nem rejtette véka alá, hogy karácsonyra egy olyan babát szeretne, amihez egy csillámokat szóró hajszárító is jár.

Biztos teljesül a kívánsága!

Kökény Attila karácsonyra egy szerződésnek örülne a legjobban, de a leges legnagyobb ajándék az, hogy végre együtt lehet a családjával, és boldogan ünnepelhetnek. A kiesett énekesek továbbra is ápolják egymással a kapcsolatot, ezt teszi Anna is a közösségi portál segítségével annak ellenére, hogy mindenkinek további feladatai vannak.

Címkék: Megasztár | TV2 | verseny | zene

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>