2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Szabadidő Kultúra Rendkívüli festmény leleplezésére készülnek Balatonfűzfőn!

Rendkívüli festmény leleplezésére készülnek Balatonfűzfőn!

Rendkívüli festmény leleplezésére készülnek Balatonfűzfőn!2014. december 19-én 17:00 órakor a Balatonfűzfőn működő Jókai Közszíntér Kézműves Klub két kiváló alkotója Karácsony Julianna és Osváth András nagyszabású művét adja át Marton Béla polgármester városa polgárainak valamint az átutazó turistáknak.

 

Közel hat négyzetméteren olajjal megfestett Balatoni panoráma és életképek elevenednek meg. Lenyűgöző szín kavalkád, a Balaton és a táj iránt érzett alázat, szeretet és csodálat az, ami a két helyi alkotó művészi szemén át hivatott megmutatni Balatonfűzfőt, mint otthont, mint turisztikai célpontot vagy akár egy mesevilágot. Egy olyan helyet, ahol jó élni, ahova jó megérkezni és ahova mindig visszavágyunk. A közel egy hónapon át tartó kitartó munka meghozta gyümölcsét.

Rendkívüli festmény leleplezésére készülnek Balatonfűzfőn!

A méreteiben és főként művészi mivoltában valóban nagyot alkotó amatőr művészek méltó emléket állítottak Balatonfűzfőnek, az igazi Balaton parti paradicsomnak. És aki nem hisz járjon utána maga vagy jöjjön el az ünnepélyes megnyitóra, ahol az alkotóknak és az ötlet gazdájának , a város polgármesterének is személyesen gratulálhatunk ehhez az egyedi ötlethez és a művészi munkához.

Helyszín: Balatonfűzfő, Jókai u. 19. - Jókai Közszíntér

Rendkívüli festmény leleplezésére készülnek Balatonfűzfőn!

Rendkívüli festmény leleplezésére készülnek Balatonfűzfőn!

Címkék: festészet

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>