2019. Augusztus 26., Hétfő

Útvonal: Szabadidő Kultúra Nyílt nap a balatonfűzfői Kézműves Klubban

Nyílt nap a balatonfűzfői Kézműves Klubban

Január 25- n megtartotta első nyílt napját, a balatonfűzfői Kézműves Klub. A meghirdetett program iránt nagy volt az érdeklődés,- a Klub picike helyiségébe sokan nem is fértek be, csak kintről hallgathatták az előadást.

Ez alkalommal a klub egyik tagja, Osváth András fafaragó tartott bemutatót. Az előadás során a művész kitért a faragás múltjára, történetére,- és arra is válasz kaptunk, hogy az ember mikor és mi célból kezdett el faragni. Megtudtuk, milyen fát érdemes megmunkálni, és milyen szerszámot kell használni hozzá. András megmutatta, hogy kell fogni a vésőt, majd mindenki kipróbálhatta ezt a „mesterséget”.

A Kézműves Klub első nyílt napja nagyon jól sikerült. Örültünk, hogy ilyen nagy volt az érdeklődés.
Klubunk hagyományteremtő szándékkal szervezte meg első nyílt apját. Célunk, hogy ezen alkalmakkal mindenki testközelből ismerhesse meg az alkotás élményét.
A klub eseményit, a nyílt napok időpontjait és beszámolóit a Balatonfűzfői Hírlapban fogjuk közzétenni.

Rendezvényeinkre mindenkit sok szeretettel várunk!

 

Címkék: Balatonfűzfő

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>