2019. Augusztus 23., Péntek

Útvonal: Szabadidő Kultúra Miklósa Erika másképp mutatkozik be Hévízen

Miklósa Erika másképp mutatkozik be Hévízen

Miklósa Erika másképp mutatkozik be HévízenMiklósa Erikát most úgy láthatod, ahogy még soha! Másképp című lemezbemutatójának turnéállomásaként érkezik január 11-én Hévízre. Koncertjén nem csak az operarészletek hallhatóak, hanem más stílusok világába is elkalandozik, ezen az utazáson pedig Kökény Attila lesz a kísérője.

A csinos operaénekesnő új, hatodik stúdióalbumán a számára legkedvesebb dalokat gyűjtötte össze, így betekintést nyerhetünk abba, mit hallgat Miklósa Erika akkor, ha éppen nem Európa legnagyobb operaházainak színpadán lép fel.
Ezen az egyedülálló hangzású lemezen latinos és jazzes dallamok, portugál fado és argentin tangó is hallható.

A már ismert opera- és operett slágerek mellett azonban nem csak  tangófeldolgozásokat, az operaáriák jazzes átiratát, hanem többek között Leonard Bernstein és Edith Piaf legnépszerűbb dalait, sőt a Casablanca című film betétdalát is élvezhetjük a hévízi Városi Sportcsarnokban megtartandó koncerten. A művésznőt a Quartett Escualo és Harazdy Miklós, a Fekete-Kovács Kornél és Jazz Big Bandje, valamint a Modern Art Orchestra kíséri. A produkció sztárvendége Kökény Attila, a Megasztár egyik legnagyobb felfedezettje lesz.

De tekintettel arra, hogy a Sportcsarnok befogadó képessége korlátozott, az esten való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs jegyek, aminek az ára 3000 Ft, megválthatók a Városi Könyvtárban, illetve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

Címkék: Balaton | Hévíz | koncert | Miklósa Erika

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>