2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Szabadidő Kultúra Kézműves Klub alakult Balatonfűzfőn…

Kézműves Klub alakult Balatonfűzfőn…

Klubtagok2013 szeptemberében egy maréknyi csapat megalakította a Jókai Közszitér kézműves klubját. A klubtagok elnöküknek Csuka Péternét választották.

A megalakulást követően már meg is tartották a klub ünnepélyek felavatását, melyen részt vett Balatonfűzfő Polgármestere Marton Béla, illetve a város Művelődési igazgatója Gróf Tibor is. A polgármester a klubot egy kis helyiség átadásával támogatta, ahol a tagok minden hónap első hétfőjén összejönnek és megbeszélheti a következő feladatok teendőit. A klub feladata összefogni a város tehetséges „művészeit” illetve felkutatni mind azokat, akik eddig még nem hallattak magukról, ápolni azokat az értékeket melyek veszendőbe mehetnek.  Persze a környékbeli városokkal is szeretnék felvenni a kapcsolatot, és közös kiállításokat szervezni. A csoport a megalakulás előtt már sikeres kiállításokat szerveztek, országos pályázatokon is részt vettek, ahol szép sikereket értek el. A klub mindenki előtt nyitva áll, lehet csatlakozni, támogatni, tanulni és dolgozni benne. Lesznek nyitott napok, melyeken meg lehet tekinteni a kézművesek munkáit, illetve hogy milyen módon dolgoznak a műveiken. A különböző programok meg lesznek hirdetve, kérjük, kísérjék őket figyelemmel.

Elérhetőségünk a Művelődési igazgatónál megtalálható.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!!!!

Az alapító tagok:

Csernáné Csiker Ibolya /hímzés/ Csuka Péterné /zsinórcsipke/ Csuka Ramóna /gyöngyfűzés/

Karácsony Julianna tájképfestő/ Kenczeri Józsefné /hímző/ Rutterschmidné  Tüzes Éva /festő/

Velez Sarolta/festő/ Osváth András /festő, fafaragó/ Tóth Roland

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>