2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Szabadidő Kultúra Húsvéti tárlat Balatonfűzfőn…

Húsvéti tárlat Balatonfűzfőn…

Húsvéti tárlatSzombaton, a Balatonfűzfőn működő Kézműves Klub művészei, mutatták be az általuk készített alkotásaikat. A kiállítást Balatonfűzfő polgármestere Marton Béla nyitotta meg. A megnyitót Nizsnyányszki Eleonóra népdal énekes előadása tette még színesebbé.

A Húsvéti tárlatra az alkotók színvonalas és sokoldalú anyagot állította össze. Ennek volt köszönhető, hogy a látogatók szebbnél szebb festményeket, csipkéket, zsinórcsipkéket, gobelineket, fafaragásokat, grafikákat, keresztszemes hímzéseket és a patchwork csodálhattak meg.

Az alkotói csoport egyre ismertebb lesz,- a megnyitó iránt nagy volt az érdeklődés, a terem pillanatok alatt megtelt. A kiállítás megnyitójára más településről is érkeztek látogatók.

Az alkotók:

Csernáné Csiker Ibolya – keresztszemes hímző
Csuka Péterné ­– zsinórcsipke és gobelinkészítő
Karácsony Julianna – festő
Keczer Józsefné – kalocsai,- zsinórcsipke,- gobelinkészítő
Osváth András – festő, fafaragó
Papp Józsefné – szövő,- gobelinvarró
Puskorics Jánosné – filéhorgoló,- gobelinvarró
Tóth Roland – festő
Velez Sarolta - festő

Címkék: Balatonfűzfő | húsvét

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>