2019. November 12., Kedd

Útvonal: Szabadidő Kultúra Fotó kiállítás Balatonfűzfőn

Fotó kiállítás Balatonfűzfőn

FotózásBalatonfűzfőn a Magyar Kultúra Napja alkalmából fotókiállítás nyílt a város Művelődési Központjában. Az alkotói közösséget, mely 2009-ben alakult Láng Tibor fotóművész ismertette és elmondta, hogy a Montázs Fényvarázslók Szenior Társasága "KALEIDOSZKÓP" című kiállításának tagjai, fotósai egytől egyig 62 év felettiek, akik az ország más-más helyein élnek. A társaság jelenleg 30 taggal működik, akik közül sokan el is jöttek.

A kiállítást Tóth Betti a Művelődési Központ intézmény vezetője nyitotta meg, majd a város polgármestere Marton Béla üdvözölte a megjelenteket, és pár szóban kitért a hosszabb távú kulturális lehetőségekre is.

Még több színvonalasabb kiállításokat szeretnének tartani a városban, és ezzel kapcsolatban új helyszínek bevonását is tervezik. Többek közt szóba jött a volt Erőmű földalatti csarnoka, és a hatalmas termei, melyek más rendezvények megtartására is alkalmasak lennének.

Ez egy jó ötlet lenne, mert az országban még nem nagyon hallottunk ehhez hasonló elképzelést kiállítások, rendezvények megtartására.

Címkék: Balatonfűzfő | kiállítás

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>