2019. Augusztus 26., Hétfő

Útvonal: Szabadidő Kultúra Égi vándor musical a Pannon Várszínház előadásában

Égi vándor musical a Pannon Várszínház előadásában

ÉgivándorEgy új magyar musicalt az Égi vándor-t láthatja a nagyközönség szombaton este 19. 00 órai kezdettel a SÉD Filmszínházban. A darab az OMEGA legnagyobb slágereivel a Pannon Várszínház társulatának előadásában kerül bemutatásra. A darab a mindenki által ismert Mátrix című dramaturgiájára emlékeztet.

A musicalben egy fiatalember arra ébred, hogy ő nem ebbe a világba tartozik, nem e világi lény szülöttje, mert Visszavágyik és vissza is tér a csillagok közé, az idő és a tér relativitásában létező világba. Egy ismeretlen, titkokat rejtő létbe, de a visszatérés után rádöbben, hogy ez a más szerkezetű világ ugyanolyan problémákat hoz elő, mint a földi élet.

A fiatalember közben rejtélyes ajtókkal, figurákkal, lényekkel találkozik. Majd időközben lenéz a Földre, és letekintve lát egy zongorát, rajta egy öreg Petróleum lámpát, mely ki tudja mióta ég, és közben Fegyverkovács dala szól mellyel hívogat, és üzen a Föld. A musical az Időrabló, a Csillagok útján és a Gammapolis című nagylemezek betétdalaira épül. A darab inkább hasonlít egy rockoperára, melyben tánc jelenetek is szerepet kapnak benne. A musical Krámer György koreográfus és Vándorfi László író-szerkesztő és rendező munkájával kerül színpadi bemutatásra, csodálatos OMEGA-dalok felhasználásával.

A darab főszereplői: Zayzon Csaba, Kékesi Gábor, Stefancsik Annamária, Bánfi Kata és Nagy Barbara, de az egész Pannon Várszínház társulata is színre lép. Szinte minden korosztály megtalálja a maga zenei stílusát, és üzenetét. Az előadáson az Omega együttes tagjai is jelen lesznek.

Címkék: kultúra | színház | Veszprém | zene

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>