2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Szabadidő Kultúra Darvalics Virág a 188. Anna-bál legszebb hölgye

Darvalics Virág a 188. Anna-bál legszebb hölgye

Darvalics VirágDarvalics Virágot (Budapest) választotta a szakmai zsűri a 188. Anna-bál szépévé szombat este Balatonfüreden. Virág első udvarhölgye a balatonfüredi Balla Lilly, második udvarhölgye a szintén budapesti Szóráth Sarah lett.

Az idén visszatértek az eredeti hagyományokhoz, a bálozók szavazatai alapján választhatták ki azt a 15 hölgyet, akikből aztán a szakmai zsűri kiválasztotta a bálkirálynőt és udvarhölgyeit.

A bálkirálynő jutalma, a hagyományokhoz híven idén is az aranyalma mellett egy Viktória-mintás herendi váza, az első udvarhölgy Rothschild-, a második pedig Apponyi-mintás vázát kapott. Az Anna-bál szépe és udvarhölgyei vasárnap háromnegyed tizenegykor mutatkoznak be a Kisfaludy Színpadon, majd a tradícióknak megfelelően kocsikáznak a városba.

Rendeljen a 188. Anna-bálon készült képekből online, vagy vásárolja meg a teljes kollekciót egy egyedi különleges DVD-lemezen!

Az Anna-bálon adták át minden évben idén is a Kiss Ernő-díjat, melyet Freud Tamás Széchenyi-díjas agykutató, egyetemi tanár, az agykéreg működésének nemzetközi hírű tudósa kapott.

Anna

Középen Darvalics Virág a győztes!

Az első Anna-bált 1825. július 26-án tartották Szentgyörgyi Horváth Fülöp János balatonfüredi fogadójában, a házigazda leánya tiszteletére. Az ifjú Anna Krisztina azon az estén ismerkedett meg későbbi férjével, Kiss Ernő huszárkapitánnyal, az 1848-49-es szabadságharc aradi tábornok vértanújával.

Anna

Darvalics Virág a 188. Anna-bál szép

Címkék: anna bál | Balatonföldvár | Balatonfüred

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>