2019. Augusztus 26., Hétfő

Útvonal: Címlap

Kultúra

Az idei Anna-bál díszvendége Opatija lesz

OpatijaAz idei Anna-bál díszvendége Opatija lesz, ezért a Balaton-parti város Kulturális együttműködési megállapodást írt alá Horváth ország testvérvárosával. A közös program már januárban megkezdődik a Kisfaludy Galériában, ahol a látogatók az opatijai magyar kultúrával ismerkedhetnek meg.
Bővebben...

Betlehemi szoborkompozíció Balatonalmádiban

BetlehemiBalatonalmádiban felavatták a város új nevezetességét, az életnagyságú betlehemi szoborkompozíciót. A szobrokat Nagy András népi fafaragó iparművész készítette, az egészségház építkezése során kivágott fákból. Az alkotást Steinbach József, a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke és Szabó János Balatonalmádi, Vörösberény és Alsóörs római katolikus plébánosa áldotta meg.
Bővebben...

Budapest: Thomas Anders és a Modern Talking Band

Modern TalkingEgy zenekar melynek sikere töretlen, egy zenekar mely a mai napig létezik. Ez a zenekar a Thomas Anders által képviselt Modern Talking. A legenda újra éled! Az együttes 2012. január 6-n Budapesten a Syma csarnokban lép fel. Több mint valószínű, hogy a zenekarnak hazánkban ez lesz az utolsó fellépése.
Bővebben...

Fülöp Lajos alkotásai Balatonfűzfőn

Fülöp LajosBalatonfűzfőn a Művelődési Központban egy újabb tárlat megnyitására került sor. Ezen a napon a nagyközönség a Balatonalmádiban élő Fülöp Lajos festőművész önálló tárlatának megnyitóját tekinthette meg. A város nevében az egybegyűlteket Varóczi Kálmánné alpolgármester köszöntötte.
Bővebben...

Hungarikonok és Euroikonok Füreden

HungarikonokA magyar kultúra, közélet és sport kiemelkedő alakjainak emblematikus tárgyaiból Európa hasonló gyűjteményeinek válogatásából nyílt egyedülálló tárlat a balatonfüredi Vaszary villában Hungarikonok és Eurikonok címmel. A kiállítás különlegessége, hogy a nyolcvan műtárgy közül többet is most először állít ki a magánygyűjtő.
Bővebben...

9. oldal / 17

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>