2019. Augusztus 26., Hétfő

Útvonal: Címlap

Kultúra

Az új Csontváry Múzeum

CsontvaryKét hónapig tartott a pécsi Csontváry Múzeum kiállítótermeinek a felújítása. A rekonstrukció 5,1 millió forintba került, - átfestették a falakat, felújították a világítást, felcsiszolták és lelakkozták a parkettát.  A falak színvilága tökéletesen illeszkedik a kiállított képekhez, a világítás pedig kiemeli azokat.
Bővebben...

Sztankay István a Nemzet Színésze

Sztankay IstvánMár meg is találták a decemberben elhunyt Garas Dezső utódát, Sztankay Istvánt. Az utódot egyhangú szavazattal kellett megválasztaniuk a Nemzet Színészeinek: Avar István, Berek Kati, Bodrogi Gyula, Haumann Péter, Király Levente, Máthé Erzsi, Molnár Piroska, Psota Irén, Szabó Gyula, Tordy Géza és Törőcsik Mari.
Bővebben...

"Balatonfűzfő Kultúrájáért" díjak átadása

BalatonfűzfőPénteken este hárman vehették át a „Balatonfűzfő Kultúrájáért” címet. Az ünneplőket a város művelődési házában Vároczi Kálmánné, Balatonfűzfő alpolgármestere köszöntötte. Köszöntőjében külön kiemelte, Balatonfűzfő intenzív kulturális életét.
Bővebben...

Egy telefoncsörgése szakította félbe a koncertet

Alan GilbertA New York-i Filharmonikusok, Gustav Mahler IX. szimfóniáját játszották a Lincoln Center Avery Fisher termében, amikor a nézőtéren megcsörrent egy telefon.
Bővebben...

Miklósa Erika másképp mutatkozik be Hévízen

Miklósa Erika másképp mutatkozik be HévízenMiklósa Erikát most úgy láthatod, ahogy még soha! Másképp című lemezbemutatójának turnéállomásaként érkezik január 11-én Hévízre. Koncertjén nem csak az operarészletek hallhatóak, hanem más stílusok világába is elkalandozik, ezen az utazáson pedig Kökény Attila lesz a kísérője.
Bővebben...

8. oldal / 17

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>