2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Címlap

Kultúra

Balatonalmádi: Nagy András emlékkiállítása

Nagy András72 éves korában elhunyt Nagy András, Balatonalmádi népi iparművésze. A Pannon Kulturális Központjában a művész 64 alkotását állították ki. Halála után égy hónappal Boros Lajos önkormányzati képviselő nyitotta meg a kiállítást.
Bővebben...

Balatonfűzfő: KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG NAPJAI

IskolaA Fűzfőfürdői Öregdiákok és Tanárok Baráti Köre (FÖDTBK) szeretettel hívja fel a szíves figyelmet a Kulturális Örökség Napjaira, Örökölt üzenet központi témájával, a szakrális Művészetek Hete rendezvényeire, a kultúrházak.hu programjára, érdekes épületek megnyitására, sétaútvonalak szervezésére a szellemi kulturális örökség bemutatásával.
Bővebben...

Bőr Viktória a 187. Anna-bál szépe 2012-ben

187. Anna-bálA hagyományokhoz híven idén is megtartották az immáron 187. Anna-bált, Balatonfüreden. A 2012-es Anna-bál szépe Bőr Viktória. Az első udvarhölgy: Antal Dóra. A második udvarhölgy: Vári Zsuzsa.
Bővebben...

187. Anna-bál Balatonfüreden

anna-bálAz idei Anna-bál, július 28-n kerül megrendezésre, melynek díszvendége Abbázia lesz. A bál iránt igen nagy az érdeklődés,- az összes jegy elkelt. Az idei bálra a belépőjegyek árai nem változtak: a legolcsóbb jegy 40 ezer, a legdrágább pedig 60 ezer forintba kerül.
Bővebben...

Keszthelyi Nyári Játékok – a Festetics kastély kertjében

VárszínházA július 6. és augusztus 18. között rendezett XIII. Keszthelyi Nyári Játékok során idén 22 alkalommal láthatnak 12 produkciót a nézők, amely majdnem kétszer annyi előadást jelent, mint az elmúlt évben.
Bővebben...

5. oldal / 17

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>