2019. Augusztus 26., Hétfő

Útvonal: Címlap

Kultúra

Budapest: Thomas Anders és a Modern Talking Band

Modern TalkingEgy zenekar melynek sikere töretlen, egy zenekar mely a mai napig létezik. Ez a zenekar a Thomas Anders által képviselt Modern Talking. A legenda újra éled! Az együttes 2012. január 6-n Budapesten a Syma csarnokban lép fel. Több mint valószínű, hogy a zenekarnak hazánkban ez lesz az utolsó fellépése.
Bővebben...

Fülöp Lajos alkotásai Balatonfűzfőn

Fülöp LajosBalatonfűzfőn a Művelődési Központban egy újabb tárlat megnyitására került sor. Ezen a napon a nagyközönség a Balatonalmádiban élő Fülöp Lajos festőművész önálló tárlatának megnyitóját tekinthette meg. A város nevében az egybegyűlteket Varóczi Kálmánné alpolgármester köszöntötte.
Bővebben...

Hungarikonok és Euroikonok Füreden

HungarikonokA magyar kultúra, közélet és sport kiemelkedő alakjainak emblematikus tárgyaiból Európa hasonló gyűjteményeinek válogatásából nyílt egyedülálló tárlat a balatonfüredi Vaszary villában Hungarikonok és Eurikonok címmel. A kiállítás különlegessége, hogy a nyolcvan műtárgy közül többet is most először állít ki a magánygyűjtő.
Bővebben...

Piknikezzünk Vastag Csabával!

Vastag CsabaKülönösen a fiatalabb korosztály megjelenésére számít a Veszprémi Petőfi Színház gárdája a szeptember 3-án, szombaton megrendezésre kerülő Színházi piknik elnevezésű rendezvényükön. A nem mindennapi nyílt napot az 50 éves társulati jubileum alkalmából rendezik meg, ahol este négy zenekar is koncertezni fog, emellett napközben olyan sztárokkal találkozhatunk, mint Vastag Csaba.
Bővebben...

Régiós Képzőművészeti Tárlat Balatonfűzfőn

Kiállítás Balatonfűzfő2011. augusztus 19-én, pénteken 18.00 órai kezdéssel megnyitotta kapuját a Régiós Képzőművészeti Tárlat, melyben a kelet-balatoni kistérség művészeinek kiállított alkotásait, a látogatók, szeptember 16-ig nézhetik meg.
Bővebben...

9. oldal / 17

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>