2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Címlap

Kultúra

Nyílt nap a balatonfűzfői Kézműves Klubban

Január 25- n megtartotta első nyílt napját, a balatonfűzfői Kézműves Klub. A meghirdetett program iránt nagy volt az érdeklődés,- a Klub picike helyiségébe sokan nem is fértek be, csak kintről hallgathatták az előadást.

Bővebben...

Adventi készülődés a Balatonfűzfői Kézműves Klubbal...avagy az első nyitott nap

AdventAdventi készülődés alkalmából nyitott műhelynapot szervezett a Kézműves Klub, ahol a vállalkozó kedvűek, természetes alapanyagokból adventi koszorúkat és asztali díszeket készíthettek.A foglalkozást Ficsór Mónika, virágdekoratőr vezette.
Bővebben...

Kézműves Klub alakult Balatonfűzfőn…

Klubtagok2013 szeptemberében egy maréknyi csapat megalakította a Jókai Közszitér kézműves klubját. A klubtagok elnöküknek Csuka Péternét választották.
Bővebben...

Darvalics Virág a 188. Anna-bál legszebb hölgye

Darvalics VirágDarvalics Virágot (Budapest) választotta a szakmai zsűri a 188. Anna-bál szépévé szombat este Balatonfüreden. Virág első udvarhölgye a balatonfüredi Balla Lilly, második udvarhölgye a szintén budapesti Szóráth Sarah lett.
Bővebben...

A múlt szárnyán - 188. Anna bál

Anna bálA „Bálok bálja” minden évben igazi kuriózumként várja a bálozókat és azokat is, akik csak szeretnék meglesni a díszes, nagy ruhába öltözött nőket és lányokat, szmokingos férfiak kíséretében.
Bővebben...

3. oldal / 17

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>