2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Címlap

Kultúra

Rendkívüli festmény leleplezésére készülnek Balatonfűzfőn!

Rendkívüli festmény leleplezésére készülnek Balatonfűzfőn!2014. december 19-én 17:00 órakor a Balatonfűzfőn működő Jókai Közszíntér Kézműves Klub két kiváló alkotója Karácsony Julianna és Osváth András nagyszabású művét adja át Marton Béla polgármester városa polgárainak valamint az átutazó turistáknak.

Bővebben...

Sulák Martina a 2014-es 189. Anna-bál szépe

189. Anna-bálSulák Martinát (Balatonfüred) választotta a szakmai zsűri a 189. Anna-bál szépévé szombat este Balatonfüreden. Martina első udvarhölgye a nyíregyházi Lukács Réka, második udvarhölgye pedig a budapesti Szóráth Sara lett.
Bővebben...

A művészet örök… festettünk…

EcsetEgy újabb nyílt nap a Balatonfűzfőn működő Kézműves Klub tagjaival, melynek témája a festészet volt. A rendezvénynek az időjárás is kedvezett, végre nem esett az eső, és a Nap is szépen sütött.

Bővebben...

Húsvéti tárlat Balatonfűzfőn…

Húsvéti tárlatSzombaton, a Balatonfűzfőn működő Kézműves Klub művészei, mutatták be az általuk készített alkotásaikat. A kiállítást Balatonfűzfő polgármestere Marton Béla nyitotta meg. A megnyitót Nizsnyányszki Eleonóra népdal énekes előadása tette még színesebbé.

Bővebben...

Zsinórcsipke minden mennyiségben…

ZsinorFebruár 22-n valóban sok zsinórcsipke alkotást csodálhattunk meg a Balatonfűzfőn működő Kézműves Klubban. A csodálatos horgolt termékek alkotója Csuka Péterné Marika, aki a nyílt napon a csipke készítés eredetéről és annak történetéről tartott előadást.

Bővebben...

2. oldal / 17

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>