2020. Április 2., Csütörtök

Útvonal: Szabadidő Kultúra

Kultúra

191. Anna-bál

191. Anna-bál170 év hagyományát őrző mulatság Vörösmarty, Jókai és Blaha Lujza örökében. Július 23-án Anna-bál hagyományosan az Anna Grand Hotel patinás termeiben és kertjében, hatszáz vendéggel.

 

Bővebben...

Idén nyáron is Dumafüred

Idén nyáron is Dumafüred Tíz napon át tart majd az idei humorfieszta a városban. Július 22-31. között rendezik meg a Balaton Szabadidő Központban a stand up komikusok előadássorozatát.

Bővebben...

Irodalom borral és zenével

 > < HU | DE | EN   Hírek   Balatonfüred   Városháza   Turizmus  Irodalom borral és zenévelIrodalom, jazz és borozás - újra Ünnepi Könyvhét és Bor utca a városban. Hangulatos kulisszák között négy napon át a könyveké a főszerep. Minden nap kötet bemutatók, esténként pedig szabadtéri koncertek és némi gasztronómia a sétálóutcává avanzsált Bor utcában. Részletes program.

Bővebben...

Júliusban ismét Dumafüred Fesztivál

Júliusban ismét Dumafüred Fesztivál2015. július 17-e és július 26-a között újra várja az érdeklődőket a Dumafüred Fesztivál. Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Balaton egyik legnépszerűbb eseménye,

Bővebben...

„Újra öltünk és örökítünk”

„Újra öltünk és örökítünk”Az „Újra öltünk és örökítünk” című programsorozat 2013-ban,a Nemzeti Művelődési Intézet keretében indult el. A nagy érdeklődésre való tekintettel, 2014. októberétől ismét útjára indult a projekt, melynek feladata a népi kultúra értékeinek tanítása, bemutatása, gyakorlása és megőrzése az utókornak.

Bővebben...

Rendkívüli festmény leleplezésére készülnek Balatonfűzfőn!

Rendkívüli festmény leleplezésére készülnek Balatonfűzfőn!2014. december 19-én 17:00 órakor a Balatonfűzfőn működő Jókai Közszíntér Kézműves Klub két kiváló alkotója Karácsony Julianna és Osváth András nagyszabású művét adja át Marton Béla polgármester városa polgárainak valamint az átutazó turistáknak.

Bővebben...

Sulák Martina a 2014-es 189. Anna-bál szépe

189. Anna-bálSulák Martinát (Balatonfüred) választotta a szakmai zsűri a 189. Anna-bál szépévé szombat este Balatonfüreden. Martina első udvarhölgye a nyíregyházi Lukács Réka, második udvarhölgye pedig a budapesti Szóráth Sara lett.
Bővebben...

A művészet örök… festettünk…

EcsetEgy újabb nyílt nap a Balatonfűzfőn működő Kézműves Klub tagjaival, melynek témája a festészet volt. A rendezvénynek az időjárás is kedvezett, végre nem esett az eső, és a Nap is szépen sütött.

Bővebben...

Húsvéti tárlat Balatonfűzfőn…

Húsvéti tárlatSzombaton, a Balatonfűzfőn működő Kézműves Klub művészei, mutatták be az általuk készített alkotásaikat. A kiállítást Balatonfűzfő polgármestere Marton Béla nyitotta meg. A megnyitót Nizsnyányszki Eleonóra népdal énekes előadása tette még színesebbé.

Bővebben...

1. oldal / 10

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>