2019. Augusztus 26., Hétfő

Útvonal: Szabadidő Kultúra Adventi készülődés a Balatonfűzfői Kézműves Klubbal...avagy az első nyitott nap

Adventi készülődés a Balatonfűzfői Kézműves Klubbal...avagy az első nyitott nap

AdventAdventi készülődés alkalmából nyitott műhelynapot szervezett a Kézműves Klub, ahol a vállalkozó kedvűek, természetes alapanyagokból adventi koszorúkat és asztali díszeket készíthettek.A foglalkozást Ficsór Mónika, virágdekoratőr vezette.

Az alapanyagokat mindenki saját magának hozta, és a hasznos szakmai tanácsok mellett nagyszerű díszek születtek.A kis klubhelységben családias volt a hangulat, ezért most is mindenkit arra bíztatunk, hogy figyelje hirdetéseinket és látogasson el rendezvényeinkre. Ezeken az alkalmakon nem csak újabb élményekkel lehetünk gazdagabbak, de közelebb kerülhetünk a művészetekhez, miközben ismeretségeket és barátságokat is köthetünk.

Figyelje hirdetéseinket és látogasson el rendezvényeinkre! A Kézműves Klub tagjai ezúton kívánnak Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt és Sikerekben, Egészségben Gazdag Új Évet!

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>