2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Szabadidő Kultúra A művészet örök… festettünk…

A művészet örök… festettünk…

EcsetEgy újabb nyílt nap a Balatonfűzfőn működő Kézműves Klub tagjaival, melynek témája a festészet volt. A rendezvénynek az időjárás is kedvezett, végre nem esett az eső, és a Nap is szépen sütött.

A Kézműves Klub foglalkozása rendhagyó módon az egykori Jókai Iskola udvarán zajlott, így a vendégeknek olyan érzésük lehetett, mintha egy művész tábor napjába nyerhettek volna bepillantást. Nagy volt az érdeklődés a rendezvény iránt, sokan jöttek el azért, hogy megtekintsék a festőművészeket alkotás közben, megismerkedjenek a festészetkülönböző technikáival, és azok eszközeivel.

A Kézműves Klub három festője Karácsony Julianna, Osváth András és Velez Sarolta vezette be a látogatókat a festészet rejtelmeibe. Julianna és Sarolta az olajfestészetet, míg András az akvarell művészetet mutatta be. A volt Jókai iskola udvarát ezen a szép tavaszi délutánon, a művészet és a vidám hangulat lengte be. A bemutató után a Kézműves Klub tagjai a jelenlévőket asztalhoz invitálták, ahol finom szendvicsek, sütemények várták őket.

Karácsony Julianna

Címkék: festészet

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>