2020. Április 2., Csütörtök

Útvonal: Sport Vitorlázás / Szörf

Vízisportok

Európa-bajnokság is lesz Füreden

Európa-bajnokság is lesz FüredenMagyarország rendezi 2020-ban valamennyi vizes szakágban az Európa-bajnokságot - jelentette be Paolo Barelli, a kontinentális szövetség (LEN) elnöke.

Bővebben...

Kékszalag - Újra Litkey Farkas a győztes

Kékszalag - Újra Litkey Farkas a győztes Litkey Farkas tizenkettedszer győzött a Kékszalagon, először nyert katamaránnal, megelőzve a verseny rekordját tartó, Józsa Márton kormányozta Fifty-Fiftyt. A nevezett hajók közül többen visszaléptek a versenytől, az esélyes katamaránok némelyike már a parton megsérült a szerda esti viharban.

Bővebben...

Jövőre is lesz Nemzeti Regatta!

Jövőre is lesz Nemzeti Regatta!A rendezvény sikerességének köszönhetően egy percig sem volt kérdéses, hogy jövőre is lesz Nemzeti Regatta. A Balatoni Hajózási Zrt., a Magyar Vitorlás Szövetség és Siófok város összefogásának köszönhetően egy olyan esemény jöhetett létre,

Bővebben...

Látványos rajt a Kékszalagon - Sűrűség a parton

Látványos rajt a Kékszalagon - Sűrűség a parton Közel hatszáz hajóval rajtol idén a Kékszalag. Tízszeres világbajnok, tizenegyszeres Kékszalag győztes és a verseny csúcstartója is az indulók között. A parton ezúttal is nagy lesz a nyüzsgés, bor standok a sétányon, éjjelig nyitva tartó múzeumok, és utcabál várja a látogatókat.

Bővebben...

Magyar Úszás Napja - Lelátó a Balatonban

Magyar Úszás Napja - Lelátó a Balatonban Magyar Úszás Napja Füreden. A Nyíltvízi Úszó Világkupával és a magyar bajnoksággal együtt rendezendő eseményre 24 országból érkeznek versenyzők. A sportág legjobbjai és lelkes amatőrök együtt a Balatonban.

Bővebben...

Siófok nyerte a Nemzeti Regattát

Siófok nyerte a Nemzeti RegattátKönnyű szél, verőfényes napsütés 5000 résztvevő és több, mint 300 versenyző a Nemzeti Regattán - Magyarország Településeinek Vitorlásversenyén. Hatalmas érdeklődés kísérte a Balatoni Hajózási Zrt. szervezésében megrendezett Nemzeti Regattát,

Bővebben...

Uszoda csak szeptemberben

Uszoda csak szeptemberben Jelentős késéssel az idei tanévkezdésre készül el a városi uszoda. A tervek szerint június végén várhatóan megtörténhet az épület műszaki átadása, ez után a használatba vételi engedélyezés következik, augusztustól pedig a próbaüzem.

Bővebben...

Kékszalag utcabállal

Kékszalag utcabállal Idén július 14-én indul a 48. Kékszalag Nagydíj, amelyen mintegy hatszáz hajó részvételére számít a Magyar Vitorlás Szövetség.

Bővebben...

Litkey Farkas győzött a Fehér Szalagon

 Litkey Farkas győzött a Fehér Szalagon A tizenegyszeres Kékszalag-győztes Litkey Farkas új DC35 katamaránjával győzött a Fehér Szalag GeneralCom Nagydíj vitorlásversenyen.

Bővebben...

1. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>