2019. Június 26., Szerda

Útvonal: Sport Vegyes Veterán autók találkozója a Balatonnál

Veterán autók találkozója a Balatonnál

VeteránIdén ötödször rendezik meg az Oldtimer Szuperkupa futamot. A mezőny Balatonalmádi főteréről indul,- az autók 200 kilométeres távot tesznek meg, a Káli medencét és a Balaton felvidéket érintve. A rendhagyó felvonulás egyik állomása a Tagore sétány, ahol június 2-n, szombaton 12 óra körül az összes jármű végig gurul.

A sétányon több mint száz veterán autó sorakozik fel, melyeket testközelből lehet megcsodálni. Az oldtimer autók érvényes forgalmival, műszaki vizsgával, biztosítással kell, hogy rendelkezzenek. A versenyben való részvétel további feltétele, hogy az autókat 1980 előtti évjáratúak legyenek. A Balaton Classic Ramada Grand Prix keretében közúti verseny is lesz,- száguldásról szó sem lehet. Az Oldtimer Szuperkupa versenyen a közlekedési szabályokat be kell tartani,- az időmérő szakaszokon másodpercre előírt időket a lehető legprecízebben kell teljesíteni.

Címkék: autó | Balatonalmádi | veterán

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>