2019. Augusztus 23., Péntek

Útvonal: Sport Vegyes Jégpálya Hévízen

Jégpálya Hévízen

KorcsolyaA tavalyi sikeres évre való tekintettel november végén újra megnyit a hévízi jégpálya. A jégpálya nyitva tartását három hónapra tervezték. A szervezők ez alatt az idő alatt különböző koncertekkel és programokkal gondoskodnak arról, hogy a látogatók jól érezzék magukat.

A tavalyi évben az intézményt a hévízi önkormányzat üzemeltette, de idén már saját tulajdonú lesz a pálya. Azok, akik korcsolyázni illetve csúszkálni szeretnének, azok ezt november 26-n már meg is tehetik. A piactér területén létrehozott jégpályát a helybeliek ingyen használhatják, de a nyitvatartási időn túl ki is lehet bérelni. Belépő jegy az itt kihelyezett jegy automatából lehet vásárolni. Akinek nincs mivel csúszkálni az se keseredjen el, mert itt korcsolyát is lehet bérelni. A jégpálya március 1-g üzemel, és ez alatt az idő alatt a városban a parkolás ingyenes.

A karácsonyi ünnepek alatt sok meglepetés várja a kedves látogatókat.

Címkék: Hévíz | korcsolya | tél

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>