2019. Június 26., Szerda

Útvonal: Sport Vegyes Indul az 5. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton

Indul az 5. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton

Balaton SzupermaratonEgy hónap múlva indul, az 5. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton, a BSI szezonnyitó futóeseménye. Az esemény 2012. március 15-18. között kerül megrendezésre. Négy nap alatt lehet körbefutni a Balatont, ahol összesen 195,4 kilométer vár a futókra.

A távok egyéniben és csapatban is teljesíthetők. Az első nap a mezőny Siófokról startol, majd a 46,7 kilométeres táv megtétele után Fonyód lesz a végállomás. Másnap innen folytatják a futást, egészen Szigligetig, - a megtett táv hossza 52,9 kilométer. A harmadik napon Badacsonyból indul a mezőny, ahol már a FélBalaton Szupermaraton teljesítői is csatlakoznak a 43,6 kilométeres távhoz egészen Balatonfüredig.  A negyedik nap a futók Balatonfüredről indulnak, majd az 52,2 kilométeres táv megtétele után Siófokra érkeznek, ahol zárul az esemény.

Azok, akik részt vesznek az 5. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaratonon, azok szebbnél szebb tájakat láthatnak, mert az útvonal nagy része a tó partján halad. A látványosságok közül meg kell említeni a Tihanyi Apátságot, Badacsony hegyét, és a Szigligeti Várat. A Balaton megkerülése mindenképen egy különleges élmény!

Címkék: Balaton | futás | maraton

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>