2019. Augusztus 26., Hétfő

Útvonal: Sport Vegyes Csipes Ferenc és csapata Balatonalmádiban

Csipes Ferenc és csapata Balatonalmádiban

Csipes CsapatKovács Katalinék hétfőtől péntekig Balatonalmádiban tartják az őszi edzésüket, itt készülnek fel a londoni versenyre. Csipes Ferenc úgy gondolta, hogy az őszi edzést egy merőben más helyszínen tartják, mint amit eddig megszoktak a lányok.

Ezért esett a választás Balatonalmádira, a Ramada szállodára. A szállodában kondiznak, a Balaton körül lévő kerékpárúton futnak, illetve kerékpároznak. A hegyi futásnak pedig a Balaton északi partján lévő hegyek adnak lehetőséget. Természetesen amennyiben az idő engedi, úgy a lányok vízre is szállnak.

Balatonalmádi után Dunaújvárosban folytatják a munkát, majd a tavasszal a megszokott helyszínre, Törökországba utaznak, ahol folytatják a felkészülést.

Címkék: Balatonalmádi | kajak

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>