2019. Június 27., Csütörtök

Útvonal: Sport Vegyes

Vegyes

Athén városa, szobrot emel Puskás Ferenc emlékére

Puskás ÖcsiAz Aranycsapat legendás kapitányának, a görög klub egykori edzőjének emlékére, a Panathinaikosz és az athéni magyar nagykövetség a görög főváros önkormányzatának hozzájárulásával novemberben szobrot emel Puskás Ferencnek. Valamikor az Aranycsapat legendás kapitánya a görög klub edzője volt.
Bővebben...

Balatonalmádi: III. Veterán autótalálkozó

Veterán2011. június 4-én immár harmadik alkalommal ad otthont Balatonalmádi a Balaton Classic Ramada Grand Prix – Veterán Autótalálkozónak. Idén a futam során szintén szebbnél szebb régi autókat csodálhatunk meg. Az Oldtimer Szuperkupa futam ebben az esetben nem a gyorsaságról szól inkább arról, hogy az indulok az előírt időpontokat, sebességeket igyekezzenek betartani. Az induló párosoknak az ügyességi szakaszoknál másodpercre pontosan hozni kell a szintidőt.
Bővebben...

Nemzetközi kutyaszánhúzó verseny 2011. február 26-27-én

KutyaszánhúzásIgazán nem mondható, hogy a kutyaszánhúzó verseny igen ismert és népszerű lenne hazánkban, ennek ellenére Dobogókőn 2011. február 26-27-én első ízben rendezik meg ezt a ritkaságszámban menő téli sportot. Hétvégi kikapcsolódásként a télen, nyáron igen népszerű kirándulóhelyen megtartott rendezvény megtekintése, kiváló családi program lehet.
Bővebben...

Siófokról indul a Balaton Szupermaraton

SzupermaratonEgy hónap múlva, március 17-én rajtol Siófokról a 4. BSI Balaton és Fél Balaton Szupermaratón, ezzel elkezdődik a Budapest Sport iroda - BSI futószezonja. Idén márciusban negyedik alkalommal rajtol a Balaton körül zajló, négy napos szupermaratoni futóverseny. A versenyen résztvevőknek 194, 5 km-t kell teljesíteniük. Ezt a távolságot a versenyzők megtehetik egyéniben, párosban vagy négyfős csapatban is, de az egyéni teljesítőknek naponta 50 km-t kell lefutni. 
Bővebben...

Egymást követik a rendezvények a Nordica Síarénában!

EplényÚjabb szórakozás, várja a tél szerelmeseit Eplényben. 2011. február 12-én ismét megrendezésre kerül Snowboard Magyar Kupafutam. A verseny reggel 9 órakor kezdődik a négyes pályán. Itt mérhetik össze tudásukat az alpin versenyzők. A snowboard versenyszám után 11 órakor kezdődik a Freestyle verseny Slope Style számban.  
Bővebben...

Hol található a világ leghosszabb koripályája?

KorizásBiztos, hogy sokan nem tudják, hogy hol van a világ leghosszabb korcsolyapálya. Nos Csehországban található, 11 km hosszú, és ezzel a hosszal „legyőzte” a Kanadában lévő riválist, a winnipegi pályát, melynek a hossza 8,5 m, és az ottawai Rideau Canald is mert az is csak 7,8 km-es.
Bővebben...

Végre, Snow Day

Eplény Snow DayEzen a hétvégén az eplényi Nordica Síaréna megtartja a Snow Day rendezvényt. A kedvezőtlen időjárás miatt a rendezvény időpontját meg kellett változtatni, de reméljük, hogy most nem lesz semmi akadály, ami veszélyeztetné a program megszervezését. Tehát január 28. és 30. között megrendezésre kerül a fent említett rendezvény.
Bővebben...

Dübörögnek a hóágyúk, újra nyitnak a sípályák!

SíelésJó hír a síelőknek, hogy Ausztriában tegnap és ma is havazott, és komoly forgalmi akadályt okozott az autósoknak. Ennek legjobban a síelést kedvelők örülnek, mert ez azt jelenti, hogy lassan hozzánk is elér a várva várt havazás, és újra fehéredhetnek a sípályák. Az elmúlt hetekben a szokatlan meleg időjárás miatt sorba zártak be a külföldi és a hazai pályák.
Bővebben...

Bamakoi flúgos futam Győzikével

Bamakó2011. január 15-én indul a Budapest-Bamako futama. A Hősök teréről induló az öt éves. Bamako futam, melyen 150 jármű, és 35 ország 400 indulója várja a rajtot. A táv, amit meg kell tenni 8540 kilométer, és a futamon Győzike is ott lesz. Ma reggel jelentették be a futam hivatalos útvonalát. A 16 napig tartó verseny minden eddiginél keményebb lesz.
Bővebben...

5. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>