2019. Május 21., Kedd

Útvonal: Sport Vegyes

Vegyes

Korcsolyázz az Esterházy strandon

Kori - BalatonfüredMegnyitott az Esterházy strandon kijelölt korcsolyapálya. A pálya használata díjtalan, van forralt bor, tea, zsíros kenyér, és lehet fakutyákat bérelni. A hivatalos nyitvatartáson kívül is látogatható a terület és szabad a korcsolyázás.
Bővebben...

Legkedvezőbb nevezési időszak a keszthelyi futóversenyre

KeszthelyIdén az ötödik alkalommal meghirdetett Keszthelyi Kilométerek utcai futóversenyre, még január 31-ig lehet legkedvezményesebben nevezni. A szervezők a részvevőket egészségügyi állapotfelmérésre buzdítják, - a 4RUN Félmaraton sorozat idei utolsó, május 27-i állomásával kapcsolatban.
Bővebben...

Talmácsi Gábor négy kerékre vált

Talmácsi GáborTalmácsi Gábor a motorozás helyett inkább ralizni fog,- indul a 2012-es magyar bajnokságon. A 30 éves motoros 2001 és 2010 között szerepelt a gyorsasági motoros-világbajnokságon. Majd 2007-ben a legkisebb, 125 köbcentiméteres géposztályban világbajnok lett.
Bővebben...

Iváncsik Tamás Keresztszalag szakadást szenvedett

IváncsikSajnos a magyar férfi kézilabdásoknak hétfőn nem igazán kezdődött jól az Eb. A Magyarország-Oroszország mérkőzésén /mely döntetlenre végződött, 31:31 / az MKB Veszprém játékosa, Iváncsik Tamás súlyos térdsérülést szenvedett.
Bővebben...

Búcsúzik az idei futószezon- Balatoni Marton

MaratonSiófokon november 19-20-n kétnapos futóversennyel búcsúztatják az idei futószezont. Az Aranypart ezen a két napon újra a versenyzők cipőjétől lesz hangos. A résztvevők a 42,195 kilométeres távot három részletben teljesíthetik egyéniben vagy párban. A 21 kilométeres fél maratón egyéniben vagy párban teljesíthető, - egyben vagy két részletben.
Bővebben...

Jégpálya Hévízen

KorcsolyaA tavalyi sikeres évre való tekintettel november végén újra megnyit a hévízi jégpálya. A jégpálya nyitva tartását három hónapra tervezték. A szervezők ez alatt az idő alatt különböző koncertekkel és programokkal gondoskodnak arról, hogy a látogatók jól érezzék magukat.
Bővebben...

Búcsú a”császártól”

Albert FlóriánAlbert Flóriánt ma délelőtt kilenc órai kezdéssel búcsúztatták, a róla elnevezett Üllői úti stadionban. A Ferencváros egykori legendás futballistájának felravatalozott koporsó előtt, Fradi drukkerek, barátok, pályatársak, vettek végső búcsút.

A „Császár” koporsóját a Springer-szobor előtt állították fel, és a magyar nemzeti lobogóval, illetve a Fradi zászlóval takartak azt le. A szertartáson látni lehetett Albert Flórián Aranylabdáját is melyet 1967-ben a legjobb európai futballista címért kapott. A szertartáson Schmitt Pál köztársasági elnök is jelen volt, ahol virágot helyezett el a 70 évesen elhunyt Albert Flórián koporsóján. A koporsó mellett a Fradi sportolói, hírességek illetve Albert barátai állnak sorfalat. A búcsúztatóra az államfő is megérkezett,- fehér virággal és mécses gyújtásával tisztelgett az egykor méltán „császárnak” nevezett sportolótól.

Albert Flóriánt vasárnap 12 órakor az Óbudai temetőben helyezik végső nyugalomra.

Eplény - Nordica Síaréna: szezonbérletek értékesítése

EplényOktóber 10-én elkezdődött a szezonbérletek értékesítése, méghozzá az első két hétben 30% kedvezménnyel. A bérleteket a veszprémi HEFA, és a székesfehérvári Rider's Corner üzletekben lehet kapni október 10-től.
Bővebben...

Csipes Ferenc és csapata Balatonalmádiban

Csipes CsapatKovács Katalinék hétfőtől péntekig Balatonalmádiban tartják az őszi edzésüket, itt készülnek fel a londoni versenyre. Csipes Ferenc úgy gondolta, hogy az őszi edzést egy merőben más helyszínen tartják, mint amit eddig megszoktak a lányok.
Bővebben...

3. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>