2019. Május 21., Kedd

Útvonal: Sport Vegyes

Vegyes

Veterán autók találkozója a Balatonnál

VeteránIdén ötödször rendezik meg az Oldtimer Szuperkupa futamot. A mezőny Balatonalmádi főteréről indul,- az autók 200 kilométeres távot tesznek meg, a Káli medencét és a Balaton felvidéket érintve. A rendhagyó felvonulás egyik állomása a Tagore sétány, ahol június 2-n, szombaton 12 óra körül az összes jármű végig gurul.
Bővebben...

Veszprém: futsal final fourt

Veszprém arénaSzombaton és vasárnap a veszprémi Aréna ad otthont a futsalosok Magyar Kupájának négyes döntőjének. Esterházy Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) futsal bizottságának elnöke szerint, az elmúlt időszakban egyre több iskola fedezte fel a nagypályás futballt.
Bővebben...

Ázsia egyik legtehetségesebb sportolóját teszteli az MKB

KézilabdaA 20 éves iráni játékos, Iman Jamali 1991. október 11-én született, 202 cm magas és 102 kg. Az iráni felnőtt válogatottban több mint 20 alkalommal játszott,- a fellépések során összesen 80 gólt lőtt. Amennyiben a tesztelés sikeresnek minősül, úgy a játékos balátlövőként játszana az MKB csapatánál.
Bővebben...

Bukarest: Bemutatták Marian Cozmaról készült könyv román nyelvű fordítását

Marian KozmaBukarestben bemutatták a meggyilkolt Marian Cozma román kézilabdázóról íródott Semmit Isten nélkül,- című könyv román nyelvű fordítását, melyet a Paralela45 kiadó jelentetett meg. A fordítás a bukaresti Gaudeamus könyvvásár előtt jelent meg.
Bővebben...

Indul az 5. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton

Balaton SzupermaratonEgy hónap múlva indul, az 5. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton, a BSI szezonnyitó futóeseménye. Az esemény 2012. március 15-18. között kerül megrendezésre. Négy nap alatt lehet körbefutni a Balatont, ahol összesen 195,4 kilométer vár a futókra.
Bővebben...

Balatonföldvár: McDonald’s BringaMánia

Bringamánia2012. április 28-án Balatonföldvárról indul a McDonald’s BringaMánia Balatonkör- egy újabb lehetőség arra, hogy a családdal vagy barátokkal újra felfedezzék a Balatont és annak környékét. A McDonald’s BringaMánia Balatonkör rendezvény a kerékpárosok szezonnyitó túrája, mely a Föld napjához kapcsolódik.
Bővebben...

Nagyszerű pályák, az Eplényi Nordica Síarénán

EplényAz Eplényi Nordica Síaréna nevét ma már minden síelést kedvelő ember ismeri. A síkomplexum Magyarországon, a Bakony szívében található 4,3 km-es pályahosszal és 6900 fős óránkénti felvonó kapacitással. 
Bővebben...

Megnyílt a jégpálya Keszthelyen

KeszthelyKeszthelyen vasárnap megnyitották a Városi strandon a jégpályát. A kijelölt területen a jégvastagsága 16 cm, de vannak olyan helyek ahol vékonyabb a jég. Ezért arra kérnek mindenkit, hogy csak a kijelölt pályán korcsolyázzanak.
Bővebben...

Korcsolyázók a tobruki strandon

Tobruki strand - tél - 2012Szombat délelőtt: mínusz 10 fok, erős szél és havazás az, ami jellemzi a Balaton környékét. Ennek ellenére a Balatonfűzfőn lévő tobruki strandon sok a korcsolyázni vágyók száma. A jég minősége nagyon jó, csak a havazás az, ami lassítja a korcsolyázást.
Bővebben...

2. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>