2019. Augusztus 23., Péntek

Útvonal: Miss euBalaton Vendrey Márta - 4235 pont

Vendrey Márta - 4235 pont

Vendrey Márta Egy életvidám, céltudatos, álmodozó balatoni lány vagyok, aki imád táncolni, sportolni, szerepelni, versengeni, imádja a kihívásokat, a feladatokat...és sok-sok mindent...igazi kalandvágyó vagyok :) 1 napos korom óta a Balaton mellett élek, mára már a szerelmemmé vált. Rengeteg élményt, boldogságot, megnyugvást tud nyújtani, van hogy csak megvigasztal. Egyszerűen imádom ezt a tavat... :) Életem meghatározó része a mozgás, a munkám a hobbim is egyben.

Táncos és aerobik edző vagyok. A jövőben mind a fitnessben mind a táncvilágban is szeretnék tovább tanulni és dolgozni. A szépségversenyeket hobbimnak tekintem. Több versenyen is indultam már, és még többön szeretnék is. Tudom, hogy nálam ezerszer szebb lányok is vannak, de a szépség is mint minden más relatív, lehet valakinek én vagyok a szebb, valakinek más. :) Nem vagyok az a kétségbeesős típus. :)

Életkor: 19 év Magasság: 165 cm Testsúly: 45 kg
Mellbőség: 81 cm Derékbőség: 60 cm Csípőbőség: 80 cm
Szemszín: kék Hajszín: szőkés barna    

Szavazz a kedvencedre és nyerj

Kattints a Tetszik gombra és szavazatoddal növelheted kedvenced nyerési esélyeit!
A szavazásról és a versenyről bővebben itt olvashatsz!

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>