2019. November 19., Kedd

Útvonal: Miss euBalaton Szekeres Barbara - 4140 pont

Szekeres Barbara - 4140 pont

Szekeres BarbaraKedves Olvasó, Bíráló!
Barbarának hívnak, az ország egyik legszebb csücskében élem napjaimat, Esztergomban. Iskoláimat is itt végeztem, bár szeretnék még előrébb menetelni ezen belül is. Kereskedelmet tanultam évekig, most egy kicsit más irányzatot pályáztam meg,fitness-wellness asszisztens szakra szeretnék menni. Ez összefoglalja mindazt, ami érdekel: egészség, kereskedelem, marketing, és legfőképp a szépségipar. Hobbimnak jelenleg a kutyáimat említeném, imádom őket, az időm nagy részét rájuk szentelem. Érdeklődési körömet majdhogynem kimerítettem már, hisz írtam a kereskedelmet, a szépségipart, az állatvilágot. Ezen felül még talán fontosként emelhetem ki a zenét, és a táncot. Bár sajnos ma már nem táncolok, de lételemem maradt, ha alkalmi szinten is.

Nos, most rátérnék, miért is jelentkezem: elsősorban mondhatni az üzenet miatt, amit kaptam – ha jól tudom a szerkesztőségtől-. De ezen felül, ha már nyílt lehetőség, akkor úgy gondolom, próba szerencse. Mindig is érdekeltek a szépségversenyek, a modellkedés, a fotózások különös világa. Hasonló versenyekre jelentkeztem már, úgy gondolom nem sikertelenül, remélem itt is sikerélményem lehet.

Életkor: 19 év Magasság: 162 cm Testsúly: 56 kg
Mellbőség: 94 cm Derékbőség: 69 cm Csípőbőség: 92 cm
Szemszín: barna Hajszín: fekete    

Szavazz a kedvencedre és nyerj

Kattints a Tetszik gombra és szavazatoddal növelheted kedvenced nyerési esélyeit!
A szavazásról és a versenyről bővebben itt olvashatsz!

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>