2019. Május 22., Szerda

Útvonal: Fesztiválok VOLT VOLT Fesztivál – második nap: viharos siker

VOLT Fesztivál – második nap: viharos siker

Volt fesztiválA VOLT Fesztivál második napja a világsztárok és a szélvihar jegyében telt. Az egész napra jellemző erős széllökések rendesen próbára tették a VOLT felkészült biztonsági csapatát. Az előrejelzéseknek megfelelően több helyszínen el kellett bontani a színpadok dekorációs elemeit, amelyek a nagy szélben vitorlaként jelenthettek volna veszélyt.

A SUM 41, a Primus, a House of Pain, a Tankcsapda, az R-Go hatalmas sikert aratott, Dub FX koncertjén pedig 10.000 rajongó skandálta a harmadik ráadás után: happy birthday to you! A második nap ismét rekord nézőszámot hozott: 24.000-en vettek részt a fesztiválon.

Péntek délután 4-kor adják át a soproni Petőfi Színházban a VOLTfolió Kulturális Médiadíjakat, ez követően a hazai médiavilág legjelentősebb képviselői is részt vesznek majd többek között a Moby, a Pendulum és a Quimy koncertjén.

Címkék: fesztivál | Sopron | VOLT

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>