2019. Május 22., Szerda

Útvonal: Fesztiválok VOLT VOICE Fesztivál

VOICE Fesztivál

VOLTA jubileumi, 20. VOLT Fesztivál egyik legizgalmasabb színfoltjának ígérkezik a VOICE Fesztivál, azaz a VOLT tehetségkutató versenye, amely a rendezvény központjában, négy napon át, a közönség aktív részvétele mellett zajlik. A jelentkezéseket május 14-ig várják a szervezők.

Előválogatást követően 12 énekes léphet színpadra, 1-1 mindenki által ismert slágerrel a VOLT Fesztivál első napján. A hagyományos énekversenyektől és karaoke-showktól eltérően ezúttal azonban profi, élő zenekari kíséret mellett mutatkozhatnak be a VOLT leendő hangjai, a fesztivál minden bizonnyal lelkes és népes közönsége előtt. A zenei hátteret egy igazán ismert és elismert csapat, a Gönczi Gábor vezette Smile biztosítja.

Amíg a VOLT első estéjén tucatnyian, másnap kilencen, majd hatan, a szombat esti döntőn pedig má rcsak hárman állnak színpadra, előbb 1-1, majd 3-3 dallal. A versenyzők sorsáról kizárólag a jelenlévő közönség dönt, alapdíjas sms-sel juttathatják tovább kedvenceit.

A dalokat előzetes egyeztetés során választják ki a versenyzők, elsősorban hazai- és világslágerek kerülnek majd a műsorba, számos műfajban. Olyan 35 év alatti amatőr énekesek jelentkezését várják, akik képesnek érzik magukat, hogy énektudásukkal és személyiségükkel meggyőzzék a nagyközönséget, hogy ők a VOLT hangjai.

A „hangok versenyére” május 14-ig lehet jelentkezni a www.volt.hu/voicefesztival oldalon. A neves szakmabelieket tömörítő zsűri az első száz jelentkezőből május végén, a budapesti selejtezőn választja ki a legjobbakat, akik meghívást nyernek a 20. VOLT Fesztiválra. Róluk riportfilm is készül, melyet a VOLT honlapján, valamint Facebook-oldalaikon mutatnak majd be.

A Soproni VOICE Fesztivál talán legfontosabb fődíja – számos értékes díj mellett - természetesen az az ismertség, amely a VOLT Fesztivált megelőző kampánnyal és fesztiválon való négynapos szerepléssel jár, illetve annak nagy esélye, hogy a VOLT hangjára akár több, jelenlévő szakmabeli és zenekar is felfigyel majd.

Címkék: fesztivál | Sopron | VOLT

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>