2019. Augusztus 23., Péntek

Útvonal: Fesztiválok További fesztiválok Kökény Attila fellépése Balatonalmádiban

Kökény Attila fellépése Balatonalmádiban

Kökény LaciMa sem maradt sztár nélkül Balatonalmádi, mert itt volt a Megasztáros Kökény Attila. Az énekesnek az igazi ismertséget a Megasztár 5 hozta meg, melybe gyermekei nevezték be.

Korábban a sztár hajókon, éjszakai bárokban évekig zenélt, és zongorázott. Dalait, ő maga írja és az általa írt számok az életét jelképezik. A Megasztár fináléjában Tolvaj Renáta mellett küzdött az év hangja címért. Igaz a versenyt nem ő nyerte meg, de a 2010 legjobb férfihang elismerését ő kapta meg. Ma este több ezres tömeg lepte el a Wesselényi strand rendezvény terét azért, hogy láthassák Kökény Attilát.

Kökény Attila

A sztár időbe érkezett a rendezvény színhelyére, így pontosan kezdhette el az előadást. A nézők nagy ovációval fogadta a fellépést, majd az előadás közepén Kökény Attila az ott lévő táncosokat megkérte, hogy jöjjenek fel a színpadra, és táncoljanak. A nézőtéren jó volt a hangulat, - a nézők az ismert számokat a sztárral együtt énekelték.

A műsor végén villogtak a vakuk, - készültek a közös fotók. Kökény Attila szorgalmasan osztogatta az autogramokat.

Címkék: Balatonalmádi | borhét | koncert | Megasztár

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>