2019. Augusztus 23., Péntek

Útvonal: Fesztiválok További fesztiválok Janicsák Vera jött, és mindenkit elvarázsolt

Janicsák Vera jött, és mindenkit elvarázsolt

Janicsák VecaSzerda este egy újabb sztár érkezett a 2011-es Balatonalmádi Borfesztiválra. Csodaszép hang, bűbáj, és kedvesség,- talán így lehetne jellemezni Janicsák Verát, azt a magyar énekesnőt, aki első X-Faktor női győztese lett.

Az énekesnő 2007-ben indult a Csillag Születik című műsorban, ahol a harmadik középdöntőig jutott, majd 2010-ben szerencsét próbált az X-Faktorban is, és ott a 4. helyen végzett. A hír hallatára, hogy az énekesnő Balatonalmádiba fog fellépni, több ezren látogattak ki a Wesselényi strand előtti rendezvény térre, ahol élvezhették az énekesnő csodálatos tiszta hangját. 

Az X-faktor sztárja alig kezdte el az előadását, máris gondok adódtak a hangosítással, - mert a technika ördöge nem alszik. A problémát a szakemberek hamar elhárították, és végre felcsendülhetett az első dal. Az énekesnő előadása élő zenei hegedű, és gitár kísérlete mellet, igazi koncert hangulatot teremtett. A nézők körében nemcsak a színvonalas előadás, hanem a művésznő közvetlen barátságos természete is nagy sikert aratott. 

Janicsák Veca

A műsor végén Janicsák Vera fáradhatatlan kitartással osztogatta az autogramokat. Talán ő volt az egyetlen olyan sztár, aki a műsor végén, bátran körül nézett a vásárosok között, és még vásárolt is.

Címkék: Balatonalmádi | borhét | koncert

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>