2019. Június 27., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok Sziget Zenélj a Szigeten

Zenélj a Szigeten

Sziget“Készíts egy videót magadról, ahogy zenélsz, töltsd fel a YouTube-ra SZIGET Campfire Musician címmel, s a videó linkjét küldd el a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre”

– akár már ennyi elég lehet a világhírhez. A Sziget pályázatot hirdetett.

A Sziget Fesztiválköztársaság idei új helyszíne, a Tábortűz színpad, ahol az előzetes jelentkezés és válogató után a fellépők, legyenek amatőrök vagy profik, a nemzetközi rock-irodalom legjobb számait adják elő egy hangulatos tábortűz mellett, estéről estére. A Sziget Fesztiválköztársaság most meghírdette pályázatát, melynek legjobbjai ott lesznek a Szigeten.

A pályázatra szólózenészek, duók, maximum 3 fős zenekarok jelentkezhetnek, repertoárban ismert dalokkal. Feltétel, hogy a produkciónak alkalmasnak kell lennie egy tábortüzi hangulat megteremtéséhez, azaz olyan zeneszámokat tartalmazzon, melyeket sokan tudnak együtt énekelni.

Pályázati részletek itt: http://sziget.hu/fesztival/hirek/tabortuz_2014_-_palyazati_kiiras.17451.html

A legjobb videók kikerülnek a SZIGET Fesztivál Facebook oldalára, ahol a legtöbb like-ot besöprő zenészek fellépési lehetőséget kapnak, s bekerülnek a fesztivál programjába, mi több, zenészenként 1-1 hétnapos bérlettel is gazdagabbak lesznek.

Címkék: fesztivál | sziget

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>