2019. Június 27., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok Sziget Várost építünk, indul a fesztiválszezon!

Várost építünk, indul a fesztiválszezon!

Várost építünk, indul a fesztiválszezon!Három évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Sziget Kft. alapítója Gerendai Károly és a Tranz-Org Kft. tulajdonos-ügyvezetője,

Lakos László a Sziget Kft. által szervezett fesztiválok háttértechnikai és infrastrukturális szolgáltatásainak minőségi biztosításáról.

A Tranz-Org Kft. speciális konténer és rádiótechnikai szolgáltatásaival immáron 26 éve a hazai és kelet-közép európai rendezvénytechnikai piac egyik – 100 %-ban magyar tulajdonú – szereplője. A Sziget Kft-vel az együttműködése 1993-ra nyúlik vissza. A több éves stratégiai megállapodás megkötésében a régi szakmai kapcsolaton túl ezúttal jelentős szerepe van annak is, hogy a Tranz-Org Kft. az elmúlt években több, kifejezetten a Sziget Kft. rendezvényeinek komfortosabb, biztonságosabb és professzionális megvalósítását támogatandó speciális konténert és infrastrukturális technológiát is kifejlesztett.

A zártkörű egyeztetésen Gerendai Károly elmondta: „Lakos Lászlóval már az első fesztiválunk óta együtt dolgozunk. Mindig örülünk annak, ha partnereink nem csak szolgáltatnak egy-egy projektünk megvalósítása során, hanem közösen tudjuk kitalálni, formálni és fejleszteni fesztiváljainkat, és ebben a Tranz-Org tipikusan az egyik legjobb partnerünk.”

„Erős a kötődésem a Szigethez, hiszen annak idején én terveztem és építettem ki a fesztivál az infrastrukturális rendszerét.” – folytatta Lakos László. „Olyan eszközöket fejlesztettünk kifejezetten a Sziget fesztiválokra, amelyek a piacon nem voltak beszerezhetőek. Így gyakorlatilag legyártottunk egy saját eszközparkot: speciális szivattyú-rendszereket, gázos vízmelegítő-rendszereket, újdonságként 18-as zuhany- és speciális irodakonténereket. Fontos volt számunkra, hogy fejlesztéseinket annak tudatában készítjük, hogy tudjuk, ezeket az eszközöket ki is fogjuk használni és jelentősen hozzájárulnak majd a gazdaságosabb üzemeltetéshez. Az idei szezonra is több újdonságot tervezünk, közel 400 konténert kezelünk majd, a Szigeten például egy 80 ezer lélekszámú városnak megfelelő víz- és szennyvízhálózat kiépítését végezzük.”

A Tranz-Org a jövőben a Sziget, a Balaton Sound, a Telekom VOLT Fesztivál, a Generali Gyerek Sziget és az OTP Bank Gourmet Fesztivál szervezőit rádiótechnikai rendszerekkel és eszközökkel, speciálisan kialakított konténer-építmények telepítésével és üzemeltetésével, valamint a fesztiválok víz- és csatorna-hálózatainak kivitelezési munkáival támogatja majd.

Címkék: sziget

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>