2019. Június 27., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok Sziget Új fellépő a Szigeten

Új fellépő a Szigeten

Új fellépő a SzigetenA Sziget Kulturális Menedzser Iroda a Cellum és a Cardnet Zrt. konzorciumát választotta fesztiváljainak - Sziget, Balaton Sound, VOLT és Gourmet Fesztivál – fizetési kártyaszolgáltatójául. A Festipay márkanév alatt működő szolgáltatás számos rendezvényen bizonyított már.

A Festipay szolgáltatást biztosító Cellum-Cardnet több éves együttműködést kötött a Sziget Kulturális Menedzser Irodával. A megállapodás egyben azt is jelenti, hogy a hazai piac legnagyobb fesztiváljainak fizetési megoldásszállítója a Cellum-Cardnet lesz. 2014-től Festipay kártyával fizethetnek majd a legnagyobb hazai fesztiválokon a szórakozni vágyók. A Sziget rendezvény portfóliójában szereplő fesztiválok teljesen készpénzmentesek.

A plasztikkártya alapú Festipay kártya gyors, kényelmes és biztonságos készpénzmentes fizetést biztosít. A kártya elvesztése vagy esetleges megrongálódása esetén sem veszik el a pénz, hiszen a kártya letiltható (az előzetes SMS regisztrációt igénybe vevők számára), így az új kártyára átvihető a korábban feltöltött összeg. Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója kiemelte: "A Cellum és a Cardnet együttműködésével idéntől évente több százezer fesztivál-látogató számára biztosítjuk az elektronikus fizetés lehetőségét. Ebben az évben a korábban is megszokott funkciókat biztosítja majd a rendszer, de 2015-től a látogatók az okostelefonjuk segítségével, bankkártyájukról is feltölthetik és ellenőrizhetik az egyenlegüket.

A Sziget Szervezőiroda innovatív megoldásaival már korábban is előremutató volt a nemzetközi fesztiválpiacon. Most a Szigettel együttműködve olyan intelligens megoldásokat fejlesztünk, melyekkel tovább erősíthetik pozícióikat ezek a fesztiválok a nemzetközi élvonalban." Márki László, a Cardnet Zrt. vezérigazgatója elmondta: " A Cardnet három éve dobta piacra a Festipay-t, amely eddig 18 fesztiválon bizonyított. Most, hogy a Sziget is bennünket választott, a régió legnagyobb intelligens érintőkártyás fizetési szolgáltatójává váltunk. Szeretnénk meggyőzni minden rendezvényszervezőt, hogy ezzel a technológiával gyorsabban, olcsóbban és biztonságosabban tudják megoldani a fizetési feladatokat, mint bármely egyéb készpénzmentes megoldással.

” Gerendai Károly, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. ügyvezetője hangsúlyozta: "

Fesztiváljaink az innovatív technológiák és új megoldások terén is igyekeznek úttörő szerepet játszani úgy a hazai, mint a nemzetközi zenei rendezvények közt. A készpénzmentes fizetés már évek óta jól működő rendszer a fesztiváljainkon, új partnerünkkel, reményeink szerint sikerül majd újabb fejlesztésekkel még kényelmesebbé tenni a látogatók szórakozását.”

A Cellumról:

A Cellum Európa vezető mobiltárca (mobile wallet) szolgáltatója. Újításai az okostelefonon keresztül történő vásárlásokat egyszerűbbé, és biztonságossá tették. A cégcsoport banki biztonsági szintű megoldásai a mobilkereskedelem minden területét lefedik, beleértve a vásárlást és a fizetést, valamint az érintésmentes (NFC) technológiákat. A Cellum Csoport PCI DSS megfelelési tanúsítvánnyal rendelkezik, amit a régió mobilfizetéssel foglalkozó cégei közül elsőként szerzett meg, és megfelel a legnagyobb nemzetközi kártyatársaságok legfontosabb biztonsági szabványának. A Cellum által üzemeltetett rendszer közel kétmillió biztonságos tranzakciót kezel havonta.

A cég szorosan együttműködik olyan partnerekkel, mint a MasterCard, az OTP Bank, az Erste Bank, az FHB Bank, a Magyar Telekom, a Telenor, vagy a Vivacom. A 2000-ben létrejött vállalatcsoport nagyszabású nemzetközi terjeszkedésbe kezdett 2011-ben, leányvállalatot alapított számos európai országban, valamint képviseleti irodát nyitott Észak-Amerikában és Ázsiában. www.cellum.com

A Cardnetről:

A CARDNET Zrt. Magyarország egyik meghatározó, bankfüggetlen, elektronikus tranzakció-szolgáltatója. A CARDNET több mint húsz éve nyújt tranzakciós szolgáltatásokat, és biztosít megfelelő informatikai hátteret a készpénzkímélő fizetési eszközök használatához. A CARDNET több mint tizenötezer terminált üzemeltet országszerte, szoftverfejlesztő csapata pedig bankok, kereskedők és szolgáltató cégek számára kínál innovatív fizetési megoldásokat. 2012-ben pedig piacra lépett a fesztivál- és rendezvénykártya megoldásával a Festipay szolgáltatással, amely a fesztiválszervezők számára nyújt kényelmes és biztonságos fizetési megoldást.

Címkék: fesztivál | sziget

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>