2019. Június 27., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok Sziget Több millióan nézhetik újra a Sziget Fesztivál fellépőit

Több millióan nézhetik újra a Sziget Fesztivál fellépőit

MTV Live HDAz idén több Sziget nagykoncertet újraélhetnek és szórakozhatnak azok, akiknek van MTV Live HD-jük.A csatorna ugyanis 33 országba viszi el az élőzene varázsát, több világsztár koncertjét és a Sziget utánozhatatlan hangulatát és hírét. Zene, fantasztikus előadók, bulihangulat és Sziget Fesztivál minden mennyiségben: mindez pedig HD kép- és Dolby 5.1 hangminőségben. 

2011-ben több millió néző és zenerajongó élheti újra akár felrakott lábbal, akár tombolva az élő koncerteket - a képernyők előtt.

Az MTV Live HD 2008-ban indult el, így nem kell bemutatni azoknak akik a zenei televíziózásból a legjobb minőséget akarják maguknak. Az idén a Sziget is belép azon fesztiválok sorába, akiket az MTV Live HD megismertet a világ különböző részein, 33 országban.

A Sziget Fesztivál és az MTV Networks Magyarország már több éve együttműködik, 2011-ben pedig már nemzetközi szinten is folytatódik ez a kapcsolat. Az MTV Live HD nézői ugyanis hamarosan Európa egyik legkedveltebb nyári fesztiváljának, a Szigetnek a koncertjeit, koncertfelvételeit láthatják majd a csatornán.

www.mtvlivehd.com

Címkék: Budapest | fesztivál | sziget | technika

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>