2019. Június 27., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok Sziget Idén a vállalkozó kedvű fesztiválozók interaktív kamerává változhatnak

Idén a vállalkozó kedvű fesztiválozók interaktív kamerává változhatnak

Idén a vállalkozó kedvű fesztiválozók interaktív kamerává változhatnakAki nincs ott, már az is élvezheti a legnagyobb hazai fesztiválokat. Ebben segítenek a kamerával felszerelt interaktív fesztiválfigurák, melyek a fesztiválozók közül kikerülő BuddyGuide-ok segítségéve kelnek majd életre.

BuddyGuide-ok kerestetnek! Kattints!

Megoldódott a problémája annak, aki valamilyen okból nem tud személyesen részt venni kedvenc fesztiválján, de nagyon szeretne. A Telekom felöltöztetett interaktív figurái segítségével immár bárki bejuthat a fesztiválokra, és ott kedvére ismerkedhet, bulizhat vagy akár az első sorig furakodhat a kedvenc bandájának koncertjén. A BuddyMe egy nyakba ültethető, interaktív, internetről irányítható, kamerával és mikrofonnal felszerelt fesztiválfigura, aki a 4G hálózat segítségével bárkit élőben tudósít arról, hogy mi zajlik a fesztiválokon – ha ő maga nem jutott be. A kintiek élő streamen követhetik az eseményeket, miközben az interneten keresztül, a www.festivalbuddy.hu weboldalról felváltva irányíthatják a figurát. Beszélni tudnak rajta keresztül, az arcuk látszik a monitoron, sőt, még a figura kezét is irányítani tudják majd.

Miután az interaktív figurák járni, közlekedni nem tudnak önállóan, így ahhoz, hogy igazi, személyes fesztiválélményben részesüljenek a távolmaradók, némi segítségre is szükség lesz. Ezért várják azokat a fesztiválarcokat, akik belevetnék magukat az események sűrűjébe, és nyakukba vennék a BuddyMe-t. BuddyGuide-nak jelentkezhet bárki, aki betöltötte a 18-at, és ismeri a fesztiválok világát. Aki BuddyGuide szeretne lenni a VOLT-on vagy a Soundon, nincs más teendője, minthogy június 17-ig #festivalbuddy és az általa kiválasztott fesztivál hashtagével (#volt vagy #sound) feltölt az Instagramra egy 15 másodperces videót, amelyben elmondja, hogy miért jó vele bulizni.

A több szakaszból álló válogatás utolsó körében a Telekom Facebook-közössége döntheti el, hogy kik a legalkalmasabbak a feladatra. Ha a választott BuddyGuide-ok végül vállalják a bevetést, ők tiszteletjeggyel vehetnek részt az általuk kiválasztott fesztiválon. Sőt, a BuddyGuide-ok az ingyenes napijegy mellett szállást, némi fesztiválon elkölthető költőpénzt is kapnak, sőt, esetleg még a backstage-be is bekukkanthatnak. Utóbbit így azok is élvezhetik, akik a virtuális fesztiválozást választják. További információ: www.festivalbuddy.hu

„A Telekom, a fesztiválélmények fő támogatója igyekszik lehetővé tenni, hogy mindenki bejusson a fesztiválokra. A FestivalBuddyk kétirányú adatforgalmát nagy sebességű 4G hálózatunk biztosítja azok számára, akik csak lélekben lettek volna ott. Így a fizikai távolságok a bulizásban is áthidalhatóvá válnak” – mondta Rózsa Iván, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója.

Címkék: sziget

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>