2019. Június 27., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok Sziget Abaházi Csaba: „Robbie Williams meghatározza az életünket”

Abaházi Csaba: „Robbie Williams meghatározza az életünket”

 Abaházi Csaba: „Robbie Williams meghatározza az életünket”Abaházi Csaba nagy izgalommal készül az augusztusi Robbie Williams koncertre, hiszen a népszerű műsorvezető már a kezdetek óta figyelemmel kíséri a brit fenegyerek karrierjét - nem véletlen, hogy egész családja rajong a világsztárért.

A nyár egyik legnagyobb koncertjére a Class FM jóvoltából a szerencsés rádióhallgatók ezen a héten 50 darab belépőjegyet nyerhetnek, és együtt csápolhatnak az első sorok egyikében Abaházi Csabával.

Hazánk piacvezető rádiója a Class Nyár programsorozat keretein belül különleges koncertélményekkel kedveskedik a több millió, hűséges hallgatónak: ezen a héten a legszerencsésebbek Robbie Williams Let Me Entertain You Tour című turnéjának budapesti koncertjére nyerhetnek belépőjegyeket. A rajongók között, az első sorok egyikében ott lesz a Class FM műsorvezetője, Abaházi Csaba is, aki a kedvenc Robbie Williams slágerekhez kapcsolódó emlékeiről és koncertélményeiről mesélt.

„A kezdetek óta rajongok Robbie-ért, kiváltképp a kissé punkos, rockos dalok miatt. Szólókarierrje kezdetén voltam egy buliján Bécsben, ahol ”csak” 10.000 ember volt jelen, mégis ez volt életem egyik legjobb koncertélménye: emlékszem ott és akkor szerettem meg a Let me entertain you-t, ami azóta is minden Robbie buli nyitó dala, sőt most a turné címe is” – mondta a rádiós, aki azt is elárulta, hogy rajongását egész családjára átragasztotta. „Robbie Williams meghatározza az életünket: van pólónk, bögrénk, sapkánk, mind kirakva a polcon, és persze a kocsiban is mindig a megunhatatlan klasszikusok szólnak. Sőt, a feleségem, Laura regisztrált fan, minden héten kapja a hírlevelet, így előbb tudott a koncertről, mint én. Emlékszem, éppen adásban voltam mikor ujjongva felhívott, hogy Robbie újra Magyarországra érkezik - így természetesen idén is ott a helyünk az első sorban” – mesélte Abaházi Csaba, aki azt is elárulta, hogy fiai egészen kicsi koruk óta szeretnének eljutni a popsztár koncertjére, így idén augusztusban az egész család együtt bulizik majd.

A felejthetetlen élményekkel kecsegtető koncertre a rádió a héten többek között Nagy Katalint, egri Class FM hallgatót juttatja el, akit hatalmas meglepetésként ért a hír, hogy nyert. „Amikor megtudtam, hogy Robbie Williams koncertjegyeket lehet nyerni a Class FM-en, arra gondoltam, nem lehet, hogy ne én legyek a szerencsés, a kezdetek óta imádom Robbie-t! Amikor Abaházi Csaba felvette a telefonkagylót, és elmondta, hogy én nyertem a páros jegyet, először el sem hittem! Fantasztikus élmény lesz, már számolom vissza a napokat! – mesélte lelkesen Katalin.

A 4 hónapon át tartó Class Nyár 2015 keretein belül a rádió Robbie Williams mellett olyan világhírű előadókhoz hozza közelebb a hallgatókat, mint a sztár DJ David Guetta, a páratlan hanggal megáldott John Newman, a R&B és soul énekesnő Emeli Sandé, a Wellhello, a fiatalabb korosztály kedvence a bájos Violetta, sőt, a sportrajongók a Forma 1-re is kijuthatnak. A legszerencsésebbeknek a belépőjegyen felül lehetősége nyílik a színfalak mögött, személyesen is találkozni a sztárokkal. Ehhez nem kell mást tenni, mint hallgatni a rádiót és részt venni Vágó Pirosnál, Abaházi Csabánál, Garami Gábornál, Argyelán Krisztánál, vagy a Morning Show műsorvezetőinél a játékban!

Class Nyár 2015 – Világsztárok nyara a Class FM-en!

Címkék: sziget

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>