2019. Június 27., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok Sziget 20. Sziget vetélkedő

20. Sziget vetélkedő

SzigetA jubileumi, azaz idén 20. Sziget olyan vetélkedőt indít csapatok számára, mellyel heti bérletet, hovatovább akár húsz éven át tartó belépést nyerhetnek Európa legrangosabb fesztiváljára.

Nevezési határidő- teljesített előfeladatokkal -  június 14, részletek a http://www.mienkasziget.hu/posztok/20._sziget_vetelkedo.9540.html oldalon.

A Szigeten a helyük azoknak a győzteseknek, akik a jubileumi huszadiktól kezdve akár további húsz évig ingyen bulizhatnak a fesztiválon. Mindenki legnagyobb álma, hogy ingyen járhasson fesztiválozni évről- évre… Ebben az évben, az álomból valóság válik, egy csapat belevaló fesztiválarc számára.

Bárki, aki 18. életévét betöltötte és kedvet kap a versenyzéshez,  koncertmániás és elég bevállalós, vetélkedhet a csúcsszuper ajándékokért, csak fogja négy - öt cimbijét és egy kis kabalát, majd csapatot alkotva nevezzenek a játékra. Innentől már csak rajtuk áll, mi mindenre képesek a végső győzelemért.

Az előfeladatokat teljesítő első 60 csapat továbbjut a 20 órás online vetélkedőbe, ahol már a Sziget bérletekért folyik a küzdelem. Az első 3 csapat minden tagja méltó jutalmával, egy-egy ottalvós hetijeggyel a zsebében készülhet a végső megmérettetésre, amire a fesztiválon kerül sor. Ott,  az utolsó forduló alkalmával újabb 20 órán keresztül küzdhetnek a fődíjért,, az „örök” hetijegy birtokosa címért.

Megéri nevezni, hiszen a csapatok létszámától függően több mint húszan ingyen juthatnak be az idei Szigetre, a legjobb csapat tagjai pedig ingyen járhatnak a Szigetre még 20 évig.

Részletes program a www.mienkasziget.hu -n található.

Címkék: Budapest | fesztivál | sziget

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>