2019. Február 18., Hétfő

Útvonal: Fesztiválok Hegyalja Kezdődik... Fesztiválhangulat árnyékban és mobilon a Hegyalján

Kezdődik... Fesztiválhangulat árnyékban és mobilon a Hegyalján

HegyaljaA Hegyalja Fesztivál holnap startol, de Tokajba már rengeteg zenerajongó leköltözött a hétre. A kempingben állnak a sátrak, de a később érkezőknek még van hely a fák árnyékában, és a környék vendéglátóinál is. A következő négy napra rengeteg napsütés, zene, furmint és kabaré várható. Hogy melyik mikor, azt a hegyaljások már az okostelefonjukon is pár kattintással megnézhetik, ahogy azt is, hogyan jutnak le leggyorsabban a fesztiválra.

Tokaj és Rakamaz már a hétvége óta folyamatosan fogadja a fesztiválozókat: a borospincék hűsében, a Tisza partján, a folyón evezve, a kempingben a fák alatt heverészve és a környék különleges élővilágával ismerkedve, túrázva készülnek a hegyaljások az év legjobban várt négy napjára. Az időjárás pedig csak rájuk várt: a legszebb napsütést, a legfinomabb nyári szellőt és a fák alatt a hűs árnyékokat direkt nekik tartogatta.

A jó időben jó szállást is lehet találni: idén a Hegy’ ezerrel több árnyékos sátorhelyet ad a fesztiválozóknak, a környékbeli gazdák, vendéglátók pedig a legjobb boraikkal, finom ételekkel, és kényelmes szállásokkal várják őket. A környező településekről kellemes sétával, biciklivel, de a Hegy’re szabott árakkal közlekedő Hegy’ Taxival is gyorsan el lehet jutni. Aki még nem ért oda, Tokajba és a környező falvakba az útja szintén sokféle lehet. A MÁV 50%-os kedvezménnyel vonatoztatja a Hegy’re érkezőket, aki a buszt szereti jobban, az a Volánbusz járatai mellett csapatostul a Hegy’ busszal is jöhet, az autósokat őrzött parkoló, a motorosokat motoros kemping, a bicikliseket kerékpártároló várja. Az igazán stílusos érkezés a kenus: az evezőt ragadókat a Fesztivál saját kenukikötője várja.

Okos újítások: mobil app és kedvezmények fesztiválkártyával

Azoknak, akik odavannak a technikai újdonságokért, azoknak, akik a lehető legkevesebb dolgot szeretik maguknál hordani a fesztiválon, azoknak, akik szeretik a praktikumot, és azoknak is, akik élnek-halnak a kedvezményekért, és mindenkinek, aki eljön a Fesztiválra, a Hegy’ okos újításokkal, mobil applikációval és fesztiválkártyával kedveskedik.

A Hegyalja mobil alkalmazás már elérhető az App Store-ban és az Android Marketen, így a fesztiválprogram mindenkinek a zsebében lehet a telefonján. A kedvencek koncertjének időpontjai, a Paulay Ede Színház programja, a legfrissebb hírek és szállásinfók is pár kattintással elérhetők. Aki fesztiválkártyával fizet, az jobban jön ki a Hegy’re szánt pénzéből: a hegyaljás vendéglátók 5% kedvezménnyel várják azokat, akik az elektronikus pénztárcát használják. A kedvezmények mellett a kártya előnye még, hogy több hely marad a táskában másnak, és az aprópénzzel sem kell babrálni.

 

Nyaralás megzenésítve a Hegy’en

Van egy hely, ahol nem kell választanod a víz és a bor között, mert a legjobb zenék mellé mindkettőt megkapod: ez a hely Rakamaz-Tokaj. Itt egyszerre élvezheted a Tiszát, a tokaji borokat, és a legizgalmasabb külföldi bandák és zenészek koncertjeit, július 13-tól 17-ig.

A Hegyalja Fesztivál az elmúlt 12 év alatt az egyetemisták, menő főiskolás arcok legmozgalmasabb nyári találkozójává vált. De Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiválján nem csak velük találkozhatsz: a külföldi fellépőkön túl ide gyűlnek a legjobb hazai muzsikusok, a legviccesebb stand-uposok és a legkiválóbb borászok – sőt akár az is előfordulhat, hogy együtt készíted a halászlét kedvenc íróddal.

Ráadásul idén a tavalyi árakon jöhetsz a Hegy’re! Több mint 200 fellépő, sportprogramok, csónaktúrák, színházi előadások, izgalmas beszélgetések, boros pincék, lazulás az ország legjobb arcaival: megzenésített nyaralás vár rád Tokajban, a színpadokon és a színpadok előtt is!

Címkék: fesztivál | hegyalja | Tokaj

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>