2019. Augusztus 26., Hétfő

Útvonal: Fesztiválok

Fesztiválok

A Te Soundod…

A Te Soundod…Az idei évben tizedik születésnapját ünneplő Balaton Sound közös játékra hívja a fesztivál rajongóit. A szervezők az elmúlt 10 év Soundos élményeit szeretnék összegyűjteni, feleleveníteni.

Bővebben...

Muzsika-sziget épül az EFOTT-on

Muzsika-sziget épül az EFOTT-onJóllehet, a fiatalok elősorban nem hagyományőrző programokat keresnek, mégis nem várt tömegek nótáznak és néptáncolnak, ha házhoz viszik nekik erre a lehetőségeket.

Bővebben...

Tovább erősít a Sound

Tovább erősít a SoundÚjabb világsztárok csatlakoztak az idén tizedik alkalommal jelentkező Balaton Soundhoz. A nyár legjobb vízparti fesztiválja az elektronikus tánczene, a hiphop és r’n’b műfajok sztárdömpingjén túl számos meglepetéssel készül a jubileumra.

Bővebben...

A szervezők teltházra készülnek

A szervezők teltházra készülnekIdén – a régi időket idézve – újra szerdától szerdáig tart a Sziget, azonban ugyanúgy Mínusz egy és Nulladik nappal felvezetve az öt teljes fesztiválnapot, mint az előző pár évben.

Bővebben...

BALATON SOUND BOAT PARTIES - exkluzív hajós bulik a Balaton vizén

BALATON SOUND BOAT PARTIES - exkluzív hajós bulik a Balaton vizénA Balaton Sound szervezői az idei évtől új szolgáltatással kedveskednek azok számára, akik igazán különleges élményre vágynak.

Bővebben...

Legendák, nagy visszatérők és friss produkciók

Legendák, nagy visszatérők és friss produkciókA Sziget legfrissebb bejelentésének sorában ott a friss lemezével érkező Skunk Anansie, a nagy fesztiválkedvenc a Die Antwoord vagy a Grammy-díjas elektronikus zenész, Afrojack is.

Bővebben...

EFOTT 2016: elektro kánaán a tóparton

EFOTT 2016: elektro kánaán a tópartonAz EFOTT fesztivál szervezői bejelentették, hogy július 12-17. között a Velencei-tó partján az elektronikus zene rajongóinak minden eddiginél erősebb kínálattal kedveznek.

Bővebben...

Kész a Világzenei Nagyszínpad programja

Kész a Világzenei Nagyszínpad programjaKikerekedett az idei Sziget Világzenei Nagyszínpadának programja, ami ezúttal egy „nulladik” nappal bővül, így hat napon át kínálja a felhőtlen szórakozást biztosító „bulizenét” a műfaj nagyjaival, friss tehetségeivel, visszatérő sztárjaival és kísérletező produkciókkal.

Bővebben...

VOLT Fesztivál: részletes program

VOLT Fesztivál: részletes programÁprilis 4-én ünnepli 23. születésnapját a Telekom VOLT Fesztivál, amelynek zenei programja mára 90%-osnak mondható. A szervezők ezúttal 50 előadó – mások mellett - a Quimby 25 éves jubileumi nagykoncertjét,

Bővebben...

Rudimental jön az EFOTT-ra

Rudimental jön az EFOTT-raZomboy után jön a következő külföldi név az EFOTT 2016-os palettájáról! A Rudimental érkezik a Velencei-tó partjára, így jóvoltából olyan slágerekre tombolhat a közönség, mint a Waiting All Night és a Feel The Love.

Bővebben...

Hardwell és Manu Chao is a Szigetre tart

Hardwell és Manu Chao is a Szigetre tartIdén Hardwell celebrálja a Sziget End Show-t, érkezik a nagy közönségkedvenc, Manu Chao és fellép a Kaiser Chiefs is. Újabb neveket jelentettek be ismét a szigetesek.

Bővebben...

Dolgozd fel a Telekom VOLT Fesztivál himnuszát!

Dolgozd fel a Telekom VOLT Fesztivál himnuszát!Remix- és feldolgozásversenyt hirdetnek a Telekom VOLT Fesztivál szervezői. DJ-ket, producereket és zenekarokat buzdítanak arra, hogy álmodják újra az a VOLT himnuszát, a WellHello és a Halott Pénz közös dalát.

Bővebben...

Sia és Noel Gallagher is jön a Szigetre

Sia és Noel Gallagher is jön a SzigetreNagy nevek és friss kedvencek is sorjáznak az újabb Sziget fellépők közt: így a titokzatos és megatehetséges Sia, az egyik legnagyobb brit ikon, Noel Gallagher,

Bővebben...

5. oldal / 31

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>